сряда , 28 юни 2017 София: +359 2 967 6554 | Чикаго: +1 (847) 616-6485
Начало / Един прекрасен ден / „Един прекрасен ден“ на 22 март с певицата Нели Петкова и най-бързата ни рали състезателка. И още – психологическа астрология и музика
EDIN_PREKRASEN_DEN_EP18_22_03_2017_1 картинка 4

„Един прекрасен ден“ на 22 март с певицата Нели Петкова и най-бързата ни рали състезателка. И още – психологическа астрология и музика

В „Един прекрасен ден“ на 22 март ви предлагаме среща с младата и красива певица Нели Петкова. Тя започва да се занимава с музика, когато е едва на 6 години, закърмена е с песните от Странджа и Тракия, а цялото ѝ образование е свързано с музиката, но въпреки успешната си кариера посещава уроци по пеене и днес.

Предопределен ли е пътят ни? Какво е влиянието на зодиакалните знаци върху съдбата ни? И какво всъщност представлява психологическата астрология – разказва астрологът Милена Вълканова:

Тя завършва гимназия по приложни изкуства, а след това и Художествената академия със специалност „Графичен дизайн“. За кратко работи в рекламна агенция, откъдето я уволняват, а това променя целия ѝ живот. Днес тя е двукратен еропейски шампион в един от най-бързите спортове. Запознайте се с най-бързата жена на планетата – рали състезателката Екатерина Стратиева:

На финала на предаването пък ви предлагаме да се насладите на таланта на арфистката Ирина Първанова – Раши и Станка Стайкова, която свири на фагот:

Вижте също

emiliaradeva

„Един прекрасен ден“ на 23 юни с Емилия Радева. И още – за пеперудените хора и фолклорa в модата и музиката

Днешният „Един прекрасен ден“ започва с танц на пилон в изпълнение на Ани Гошева, инструктор …