четвъртък , 21 юни 2018
Начало / Предавания / Един прекрасен ден / „Един прекрасен ден“ на 20 март: Среща с актриса, аниматор, психолог и радиоводещ

„Един прекрасен ден“ на 20 март: Среща с актриса, аниматор, психолог и радиоводещ

„Един прекрасен ден“ днес ще ви срещне с много интересни хора. От актрисата Гергана Стоянова ще се опитаме да разберем как се носят няколко дини под една мишница. Заедно с радиоводещата Калина Стефанова ще потърсим пътя към щастието и хармонията, а благодарение на аниматора Сава Комитски ще видим света в движещи се рисувани картини.

Преди това обаче ще ни гостува една жена, която от години е в политиката. Завършила е психология в Югозападния университет в Благоевград, магистър е по социална психология, магистър психотерапевт. Ирена Соколова е завършила и психодрама в институт в Германия, а едно от любопитните неща около нея е, че е от малцината, стъпили на ледения континент Антарктида.

Следващата гостенка е от хората, за които денят сякаш съдържа 30 часа. Непрекъснато е заета – озвучава филми, играе в театъра, от време на време води телевизионни предавания, учи чужди езици, взема уроци по китара и рисуване. А на всичкото отгоре е майка на две деца. Освен това е красива, усмихната и много позитивна. Ще ви срещнем с актрисата Гергана Стоянова.

В третата част на „Един прекрасен ден“ ще ви срещнем и с един млад аниматор, който не спира да преследва мечтите си. Как се създава анимационен филм, какво трябва да говорят илюстрациите в детските книжки и защо не знаем почти нищо за българските аниматори, а в чужбина те се реализират толкова добре? За всичко това ще си говорим със Сава Комитски.

За финал на днешното издание ще ви срещнем с дългогодишен радио и телевизионен водещ. Тя следва пътя на щастието и себепознанието, обичането, автентичността и откриването на света. Носи дълбоката увереност, че можем да живеем в мир и хармония, съосновател е на ателие за живот „Все едно“, няколко години е лектор на фестивала „Свободата да бъдеш“. Тя е Калина Стефанова.

Вижте също

„Един прекрасен ден“ на 9 февруари: Стоян Алексиев – за мисията си в театъра и скандалните снимки с млада актриса, семейство Асенови за участието на дъщеря им във филма „Лили рибката“ и бизнесменът Туньо Зафер за екзотичните пътешествия

В предаването днес ще ви срещнем с уникалния актьор Стоян Алексиев. Той има много роли, …