сряда , 18 юли 2018
Начало / Предавания / Един прекрасен ден / „Един прекрасен ден“ на 20 април с Нора Нова и бате Енчо. И още – театър и музика

„Един прекрасен ден“ на 20 април с Нора Нова и бате Енчо. И още – театър и музика

За музиката и любовта във всичките ѝ измерения разговаряме в „Един прекрасен ден“ с певицата Преслава Пейчева. Срещаме ви и с две дами – Теа Димитрова и Дени Димитрова, които разказват за инициативата „Месец на театъра“. А на финала ви предлагаме изключително интересен разговор с актьора Енчо Данаилов, по-известен сред малки и големи като бате Енчо.

Първият ни гост е първата българка, участвала в Евровизия и влязла западноеропейските класации. Тя напуска България през 1959 г. Живее в Германия почти 30 години, за да се върне отново в родината след промените през ’89 г. Тя е Ахинора Куманова или просто Нора Нова.

Следващите минути можете да се потопите в магията на театъра с разговора ни с Теа Димитрова и Дени Димитрова. Не пропускайте да научите повече подробности за инициативата „Месец на театъра“:

За музиката и любовта във всичките ѝ измерения разговаряме с певицата Преслава Пейчева.

На финала ви предлагаме една усмихната и позитивна среща с актьора Енчо Данаилов, по-известен като бате Енчо.

Вижте също

„Един прекрасен ден“ на 9 февруари: Стоян Алексиев – за мисията си в театъра и скандалните снимки с млада актриса, семейство Асенови за участието на дъщеря им във филма „Лили рибката“ и бизнесменът Туньо Зафер за екзотичните пътешествия

В предаването днес ще ви срещнем с уникалния актьор Стоян Алексиев. Той има много роли, …