понеделник , 21 август 2017 София: +359 2 967 6554 | Чикаго: +1 (847) 616-6485
Начало / Един прекрасен ден / „Един прекрасен ден“ на 2 март с Руслан Мъйнов, тайните на отслабването, грима и щастието
EDIN_PREKRASEN_DEN_02_03_PART_1 картинка

„Един прекрасен ден“ на 2 март с Руслан Мъйнов, тайните на отслабването, грима и щастието

На 2 март „Един прекрасен ден“ ви предлага един позитивен поглед към набижаващата светла и топла пролет.

Първият гост в предаването е актьорът и певец Руслан Мъйнов, който буквално живее за публиката, изключителен талант и професионалист, позитивен и винаги широко усмихнат. Той съвсем наскоро представи и новата си песен „Обич облечи“.

Не пропускайте да видите разговора с актьора:

Защо размерът има значение, или как се свалят 43 кг за 9 месеца и намираш любовта на живота си – разказаха телевизионният продуцент Александра Иванова и д-р Огнян Пелов.

В следващите минути можете да видите един нов и лесен метод за нанасяне на фон дьо тен. За тайните на перфектния макиаж разговаряме с гримьора Оксана Николова:

Каква е формулата на щастието и какво означава методът БОП – разкрива писателката Бойка Николас.

Вижте също

nona_iotova

Един прекрасен ден на 26 юли с певицата Нона Йотова, писателя Константин Трендафилов, ММА боеца Джон Демел-разрушителя и Лъчезар Камбуров

В предаването днес ще си говорим за „Академия за войводи“. Какво представлява тя, кои ще …

2 Коментари

  1. Добрева

    Моля подбирайте водещите, нужно е не само хубава муцунка, а и интелект ! Песента не е „парче“, ако искате ТВ ви да е като всички чалгаджийски….давайте нека плещят чалгаджийски

  2. Тази водеща е страшно досадна. Поканила д-р Пелов и вместо него тя изнася лекции. Едва издържах предаването до първатаа трета. Предпочитам да намеря повече в интернет. Ужас! Няма ли някаква подборка при избора на водещи в тая страна? Да слушат, да чуват, не само да приказват!!!