вторник , 19 юни 2018
Начало / Предавания / Един прекрасен ден / „Един прекрасен ден“ на 2 май с Ирен Кривошиева, хомеопатия, бижута от гайки и перфектната сватба

„Един прекрасен ден“ на 2 май с Ирен Кривошиева, хомеопатия, бижута от гайки и перфектната сватба

На 2 май започнете деня си с „Един прекрасен ден“. Днес предаването надниква към множество любопитни теми с интересните си гости.

Какво представлява хомеопатията, какви са плюсовете и какви са минусите за здравето ни на този алтернативен начин на лечение – отговорите търсим с д-р Наталия Кръстева, специалист по хомеопатия.

Какво е общото между дюбелите, гайките и уплътненията за перални и женския стремеж към красота? Това са уникалните бижута на младата дизайнерка Пламена Владимирова.

С помощта на Ади Цанова и Ради Кафелова се пренасяме в света на вълшебниците. С тях говорим за ролята на сватбения агент и как да осъществим сватбата на мечтите си:

На финала ви предлагаме среща с актрисата Ирен Кривошиева, която има десетки роли в киното, но и театралната сцена не ѝ е чужда. Зад гъба си има и няколко издадени книги , а миналата година написа и пиеса.

Вижте също

„Един прекрасен ден“ на 9 февруари: Стоян Алексиев – за мисията си в театъра и скандалните снимки с млада актриса, семейство Асенови за участието на дъщеря им във филма „Лили рибката“ и бизнесменът Туньо Зафер за екзотичните пътешествия

В предаването днес ще ви срещнем с уникалния актьор Стоян Алексиев. Той има много роли, …