събота , 21 октомври 2017
Начало / Предавания / Един прекрасен ден / „Един прекрасен ден“ на 2 май с Ирен Кривошиева, хомеопатия, бижута от гайки и перфектната сватба

„Един прекрасен ден“ на 2 май с Ирен Кривошиева, хомеопатия, бижута от гайки и перфектната сватба

На 2 май започнете деня си с „Един прекрасен ден“. Днес предаването надниква към множество любопитни теми с интересните си гости.

Какво представлява хомеопатията, какви са плюсовете и какви са минусите за здравето ни на този алтернативен начин на лечение – отговорите търсим с д-р Наталия Кръстева, специалист по хомеопатия.

Какво е общото между дюбелите, гайките и уплътненията за перални и женския стремеж към красота? Това са уникалните бижута на младата дизайнерка Пламена Владимирова.

С помощта на Ади Цанова и Ради Кафелова се пренасяме в света на вълшебниците. С тях говорим за ролята на сватбения агент и как да осъществим сватбата на мечтите си:

На финала ви предлагаме среща с актрисата Ирен Кривошиева, която има десетки роли в киното, но и театралната сцена не ѝ е чужда. Зад гъба си има и няколко издадени книги , а миналата година написа и пиеса.

Вижте също

„Един прекрасен ден“ на 17 октомври: Мария Гроздева за точните изстрели в живота, рецепти за домашни туршии и феноменът Зофия Шчербак

В предаването днес ще ви срещнем с носителката на 5 олимпийски медала, 6 европейски титли …