неделя , 24 юни 2018
Начало / Предавания / Един прекрасен ден / „Един прекрасен ден“ на 19 май: Многостранната Анн Джи, Диана Дафова, каба гайди и среща с един млад актьор

„Един прекрасен ден“ на 19 май: Многостранната Анн Джи, Диана Дафова, каба гайди и среща с един млад актьор

В предаването днес ще ви срещнем с многостранната Анн Джи, която е фитнес шампионка, певица, актриса, танцьорка и телевизионна водеща. Ще ви запознаем с един млад, красив и талантлив мъж – актьорът Явор Костов. На финала ще ни гостува една от най-обичаните и стойностни изпълнителки не само у нас, но и в чужбина. Наистина ли животът й е предначертан от едно предсказание на гръцка гадателка и как нейна песен полетя в Космоса – това ще разберем от певицата Диана Дафова.

Преди всичко това обаче, ще ви срещнем с първия ни гост, който владее магията да свири на родопска каба гайда и има желанието да научи и други да го правят. Самият той хваща гайда за първи път преди 12 години, а това постепенно става толкова важно за него, че се отказва от ежемесечната си заплата, за да се посвети на групата, която създава заедно с още три момчета. Запознайте се с Цветелин Андреев, един от създателите на група „Кайнак“!

Тя има многостранни занимания – певица, актриса, фитнес шампионка, телевизионна водеща… Как успява да ги съчетава и кое я привлича най-силно – вижте повече подробности в интервюто с Анн Джи!

Той е млад, красив и талантлив! Приемат го в НАТФИЗ още от първия път, въпреки че се явява на изпита с 40 градуса температура. Харесва танците и фотографията, тренирал е и кикбокс. Запознайте се с актьора Явор Костов в следващото видео!

Следващата ни гостенка е една от най-обичаните и стойностни изпълнителки не само у нас, но и в чужбина. Животът й е предначертан от едно предсказание на гръцка гадателка, но всичко постигнато, е плод на собствения й талант и усилия. Нейна песен лети в Космоса, Хилъри Клинтън притежава в личната си колекция последните й албуми, а Папа Йоан Павел II й пише, че ще я споменава в молитвите си заради музиката, която прави. Повече подробности за всичко това – вижте в интервюто с певицата Диана Дафова.

Вижте също

„Един прекрасен ден“ на 9 февруари: Стоян Алексиев – за мисията си в театъра и скандалните снимки с млада актриса, семейство Асенови за участието на дъщеря им във филма „Лили рибката“ и бизнесменът Туньо Зафер за екзотичните пътешествия

В предаването днес ще ви срещнем с уникалния актьор Стоян Алексиев. Той има много роли, …