събота , 19 август 2017 София: +359 2 967 6554 | Чикаго: +1 (847) 616-6485
Начало / Един прекрасен ден / „Един прекрасен ден“ на 19 април: дерматология, автомобилизъм, конкурси за красота и мода
dermatolog

„Един прекрасен ден“ на 19 април: дерматология, автомобилизъм, конкурси за красота и мода

Естетична медицина, спорт, конкурси за красота и моден дизайн – това са темите, които сме ви подготвили в днешния „Един прекрасен ден“.

Кои са най-новите методи и последните тенденции в естетичната дерматология разказва специалистът дерматолог д-р Ана Пейкова. Тя участва ежегодно в най-големите дерматологични форуми, като само преди дни се върна от Монако, където се проведе световният конгрес по естетична медицина:

Днес ви срещаме и с младата модна дизайнерка Цветелина Атанасова. Тя е завършила Художествената академия, след което участва в общи дизайнерски и конецептуални събития.

В продължение на две години Цветелина работи по колекцията, която представи преди малко повече от месец и която получи заслужено възторжени отзиви:

В предаването гостува и автомобилният състезател Румен Дунев, 14 пъти шампион на България по автомобилизъм и син на състезателя от близкото минало Бончо Дунев. Още 12-годишен той застава на картинг пистата в битка за първото място, а няколко години по-късно започва спортната си кариера:

В края не днешния прекрасен ден при нас е и мисис България 2007 Мариана Маринова – красива жена, която не се страхува да говори за пластичните си операции. Красотата обаче не е най-важната за Мариана, която посвещава по-голямата част от времето си на двете си деца:

Вижте също

nona_iotova

Един прекрасен ден на 26 юли с певицата Нона Йотова, писателя Константин Трендафилов, ММА боеца Джон Демел-разрушителя и Лъчезар Камбуров

В предаването днес ще си говорим за „Академия за войводи“. Какво представлява тя, кои ще …