сряда , 28 юни 2017 София: +359 2 967 6554 | Чикаго: +1 (847) 616-6485
Начало / Един прекрасен ден / „Един прекрасен ден“ на 18 април с Ваня Червенкова. И още – прически за бал, музика и тюрбани
EDIN

„Един прекрасен ден“ на 18 април с Ваня Червенкова. И още – прически за бал, музика и тюрбани

Започва „Един прекрасен ден“, в който ви предлагаме среща с бизнес дамата Ваня Червенкова, с може би единствения у нас дизайнер на тюрбани Севдалина Дякова, а в края на предаването завършваме с много музика с барабаниста Росен Ватев и китариста Ангел Дюлгеров.

Преди това обаче, ви предлагаме да хвърлите поглед към подготовката за наближаващите абитуриентски балове. Каква прическа да изберем и какви са тенденциите тази година – показа в студиото на „Един прекрасен ден“ коафьорът Тодор Сивов.

Срещнеме ви и с бизнес дамата Ваня Червенкова, която въпреки че среща смъртта, прощава на убийците си и продължава напред. Откъде взима сили за нови върхове и падения – разказа самата тя:

Потопете се и в модата при тюрбаните с може би единствения у нас дизайнер на тюрбани Севдалина Дякова, която обаче работи в голяма ИТ фирма и наскоро взе наградата Дама на годината в категория Мода.

На финала на предаването сме ви подготвили много музика с барабаниста Росен Ватев и китариста Ангел Дюлгеров:

Вижте също

emiliaradeva

„Един прекрасен ден“ на 23 юни с Емилия Радева. И още – за пеперудените хора и фолклорa в модата и музиката

Днешният „Един прекрасен ден“ започва с танц на пилон в изпълнение на Ани Гошева, инструктор …