четвъртък , 21 септември 2017
Начало / Предавания / Един прекрасен ден / „Един прекрасен ден“ на 18 април с Ваня Червенкова. И още – прически за бал, музика и тюрбани

„Един прекрасен ден“ на 18 април с Ваня Червенкова. И още – прически за бал, музика и тюрбани

Започва „Един прекрасен ден“, в който ви предлагаме среща с бизнес дамата Ваня Червенкова, с може би единствения у нас дизайнер на тюрбани Севдалина Дякова, а в края на предаването завършваме с много музика с барабаниста Росен Ватев и китариста Ангел Дюлгеров.

Преди това обаче, ви предлагаме да хвърлите поглед към подготовката за наближаващите абитуриентски балове. Каква прическа да изберем и какви са тенденциите тази година – показа в студиото на „Един прекрасен ден“ коафьорът Тодор Сивов.

Срещнеме ви и с бизнес дамата Ваня Червенкова, която въпреки че среща смъртта, прощава на убийците си и продължава напред. Откъде взима сили за нови върхове и падения – разказа самата тя:

Потопете се и в модата при тюрбаните с може би единствения у нас дизайнер на тюрбани Севдалина Дякова, която обаче работи в голяма ИТ фирма и наскоро взе наградата Дама на годината в категория Мода.

На финала на предаването сме ви подготвили много музика с барабаниста Росен Ватев и китариста Ангел Дюлгеров:

Вижте също

„Един прекрасен ден“ на 21 септември: Актьорът Йоан Карамфилов за шанса да станеш част от холивудска продукция, новите начинания на Драго Симеонов, приказният свят на ръчно изработените кукли и какви опасности дебнат децата в интернет

В предаването днес ще ви срещнем с радиоводещият Драго Симеонов. Не че не сме го …