четвъртък , 21 юни 2018
Начало / Предавания / Един прекрасен ден / „Един прекрасен ден“ на 17 март до Будапеща. И още – танци, мода и музика

„Един прекрасен ден“ на 17 март до Будапеща. И още – танци, мода и музика

В днешния „Един прекрасен ден“ говорим за пътешествия, кръстосваме света и опитваме екзотична кухня и странни обичаи.

Симпатията е взаимна – авторът на тази полулярна фраза и до ден днешен е наричан моден гуру и корифей. Той е преподавател, журналист, председател на академия за мода. Срещаме ви с проф. Любомир Стойков:

За танцовата практика „Жива вълна“, която съчетава музика, медитация и малко лудост, говорим с нейната създателка Весела Ангелова:

В днешното предаване ви срещаме и с две момичета, за които музиката е на първо място. Едната повече от 20 години е музкален педагог, като е избрала преподавателската пред певческата кариера, а другата е само на 10 години, но вече има доста награди зад гърба си и днес й предстои да влезе в костюма на Поли Генова от хитовия спектакъл „Грозното пате“. Представяме ви създателката на детската музикална школа „Бон-бон“ Рози Караславова и малката Петра Църноречка:

В края на този „Един прекрасен ден“ ви отвеждаме в Будапеща – такава, каквато я видя водещата Каролина Братанова:

Вижте също

„Един прекрасен ден“ на 9 февруари: Стоян Алексиев – за мисията си в театъра и скандалните снимки с млада актриса, семейство Асенови за участието на дъщеря им във филма „Лили рибката“ и бизнесменът Туньо Зафер за екзотичните пътешествия

В предаването днес ще ви срещнем с уникалния актьор Стоян Алексиев. Той има много роли, …