вторник , 16 януари 2018
Начало / Предавания / Един прекрасен ден / „Един прекрасен ден“ на 17 март до Будапеща. И още – танци, мода и музика

„Един прекрасен ден“ на 17 март до Будапеща. И още – танци, мода и музика

В днешния „Един прекрасен ден“ говорим за пътешествия, кръстосваме света и опитваме екзотична кухня и странни обичаи.

Симпатията е взаимна – авторът на тази полулярна фраза и до ден днешен е наричан моден гуру и корифей. Той е преподавател, журналист, председател на академия за мода. Срещаме ви с проф. Любомир Стойков:

За танцовата практика „Жива вълна“, която съчетава музика, медитация и малко лудост, говорим с нейната създателка Весела Ангелова:

В днешното предаване ви срещаме и с две момичета, за които музиката е на първо място. Едната повече от 20 години е музкален педагог, като е избрала преподавателската пред певческата кариера, а другата е само на 10 години, но вече има доста награди зад гърба си и днес й предстои да влезе в костюма на Поли Генова от хитовия спектакъл „Грозното пате“. Представяме ви създателката на детската музикална школа „Бон-бон“ Рози Караславова и малката Петра Църноречка:

В края на този „Един прекрасен ден“ ви отвеждаме в Будапеща – такава, каквато я видя водещата Каролина Братанова:

Вижте също

„Един прекрасен ден“ на 26 декември: Среща с репортера Ева Веселинова. И още: Само на 17, но вече режисьор – Слав Велков. Музикалният талант на Вирджиния Събева – Джини и рецепти за Стефановден от Толик и Стефи

В „Един прекрасен ден“ днес ще ви срещнем с Вирджиния Събева или просто Джини – …