четвъртък , 21 септември 2017
Начало / Предавания / Един прекрасен ден / „Един прекрасен ден“ на 17 април с Калин Врачански и Богдан Томов. И още – какво ви пожелаха за Великден гостите ни

„Един прекрасен ден“ на 17 април с Калин Врачански и Богдан Томов. И още – какво ви пожелаха за Великден гостите ни

Христос Возкресе! В днешния празничен „Един прекрасен ден“ сме ви подготвили поздрав за Великден с песен на „Бон бон“. Чуйте и спомените и пожеланията към вас за Великден, които отправиха от сърце някои от гостите на предаването досега.

Първият ни гост днес е актьорът Калин Врачански – един от онези хора, които работят постоянно – на репетиция, на снимачната площадка, на сцената. Миналата година той спечели и риалити шоуто „Две капки вода“:

За това колко големи са сърцата на българите и само по празници ли се сещаме за благотворителност разговаряме с Росица Томова от Holiday Heroes. Тя разказва и за кампанията „Избери, купи и дари“ в помощ на уязвими групи българи:

Вече 18 години той прави турнета из цяла България и не спира да пее – и да се усмихва. На днешния Великден ни гостува Богдан Томов:

и

Вижте също

„Един прекрасен ден“ на 15 септември: Специална среща с Джеки Стоев. И още – колко тежи чантата на един четвъртокласник и новини за Празника на София

Днес специален гост в „Един прекрасен ден“ е авторът на над 50 документални, научнопопулярни и …