петък , 15 декември 2017
Начало / Предавания / Един прекрасен ден / „Един прекрасен ден“ на 17 април с Калин Врачански и Богдан Томов. И още – какво ви пожелаха за Великден гостите ни

„Един прекрасен ден“ на 17 април с Калин Врачански и Богдан Томов. И още – какво ви пожелаха за Великден гостите ни

Христос Возкресе! В днешния празничен „Един прекрасен ден“ сме ви подготвили поздрав за Великден с песен на „Бон бон“. Чуйте и спомените и пожеланията към вас за Великден, които отправиха от сърце някои от гостите на предаването досега.

Първият ни гост днес е актьорът Калин Врачански – един от онези хора, които работят постоянно – на репетиция, на снимачната площадка, на сцената. Миналата година той спечели и риалити шоуто „Две капки вода“:

За това колко големи са сърцата на българите и само по празници ли се сещаме за благотворителност разговаряме с Росица Томова от Holiday Heroes. Тя разказва и за кампанията „Избери, купи и дари“ в помощ на уязвими групи българи:

Вече 18 години той прави турнета из цяла България и не спира да пее – и да се усмихва. На днешния Великден ни гостува Богдан Томов:

и

Вижте също

„Един прекрасен ден“ на 11 декември с победителя от X Factor Славин Славчев, Хилда Казасян и Милена Голева за новия им проект, КГБ в действие и ценни съвети за справяне с грипа

В този брой ще ви срещнем с победителя от третия сезон на X Factor – …