четвъртък , 29 юни 2017 София: +359 2 967 6554 | Чикаго: +1 (847) 616-6485
Начало / Един прекрасен ден / „Един прекрасен ден“ на 17 април с Калин Врачански и Богдан Томов. И още – какво ви пожелаха за Великден гостите ни
EDIN_DEN

„Един прекрасен ден“ на 17 април с Калин Врачански и Богдан Томов. И още – какво ви пожелаха за Великден гостите ни

Христос Возкресе! В днешния празничен „Един прекрасен ден“ сме ви подготвили поздрав за Великден с песен на „Бон бон“. Чуйте и спомените и пожеланията към вас за Великден, които отправиха от сърце някои от гостите на предаването досега.

Първият ни гост днес е актьорът Калин Врачански – един от онези хора, които работят постоянно – на репетиция, на снимачната площадка, на сцената. Миналата година той спечели и риалити шоуто „Две капки вода“:

За това колко големи са сърцата на българите и само по празници ли се сещаме за благотворителност разговаряме с Росица Томова от Holiday Heroes. Тя разказва и за кампанията „Избери, купи и дари“ в помощ на уязвими групи българи:

Вече 18 години той прави турнета из цяла България и не спира да пее – и да се усмихва. На днешния Великден ни гостува Богдан Томов:

и

Вижте също

EDIN_DEN_26

„Един прекрасен ден“ на 26 юни: Музика с певицата Тони, вкусотии с Ути Бъчваров, среща с диетолога Ипократис Пападимитракос и танци с хореографа Вероника Братанова

В края на първия от летните месеци в „Един прекрасен ден“ продължаваме да разнищваме темата …