понеделник , 16 юли 2018
Начало / Предавания / Един прекрасен ден / „Един прекрасен ден“ на 15 юни с Владо Димов и Дюк Нуамеруе. И още – черно-бяла фотография и цветочислов анализ

„Един прекрасен ден“ на 15 юни с Владо Димов и Дюк Нуамеруе. И още – черно-бяла фотография и цветочислов анализ

В момента в столичната Heart Gallery са изложени 19 впечатляващи черно-бели фотографии, заснети за по-малко от 24 часа по време на едно пътуване до Берлин.

Изложбата е част от събитието Месец на фотографията, което тази година е с тема „Контрасти“, като можете да разгледате снимките до 20 юни.

Днес при нас в „Един прекрасен ден“ да разкаже за изложбата е нейният автор – фотографът и графичен дизайнер Пламен Ангелов-Plabo.

Днес ще разберем и как влияят различните цветове на нашия организъм, като гост по темата е Милкана Мескин, художник и цветотерапевт, завършила Художествената академия със специалност текстил.

Любовта към цветовете и познанието за техните свойства тя преплита с интереса си към психологията, като така се разжда системата й „цветочислов анализ“, с помощта на който се определя цветният код на всеки човек. Как се случва това и защо е полезно да сме наясно с багрите – чуйте:

Следващият ни гост е само на 21 години, но вече е европейски и световен шампион по кикбокс и таекуондо. Тренира постоянно и медитира всеки ден. И въпреки дисциплината, наложена от спорта, обича да се забавлява, като дори има своя арендби група – Flame Boys.

С Дюк Нуамеруе си говорим за световните титли в спорта, източна философия, хипхоп музика и танци:

На финала ви срещаме с певеца Владо Димов, който преподава в Музикалната академия. Звездата му изгря преди години в първото музикално риалити у нас „Аз пея в „Куку бенд““. Последваха множество записани сингли и клипове, а от години той преподава в специалността поп и джаз пеене:

Вижте също

„Един прекрасен ден“ на 9 февруари: Стоян Алексиев – за мисията си в театъра и скандалните снимки с млада актриса, семейство Асенови за участието на дъщеря им във филма „Лили рибката“ и бизнесменът Туньо Зафер за екзотичните пътешествия

В предаването днес ще ви срещнем с уникалния актьор Стоян Алексиев. Той има много роли, …