четвъртък , 29 юни 2017 София: +359 2 967 6554 | Чикаго: +1 (847) 616-6485
Начало / Един прекрасен ден / „Един прекрасен ден“ на 15 март с пощенски приказки и клети родители
EDIN_PREKRASEN_DEN_EP13_15_03_2017_1 картинка

„Един прекрасен ден“ на 15 март с пощенски приказки и клети родители

На 15 март в „Един прекрасен ден“ ви срещаме с една от създателките на сайта „Майко мила“. Преди около две седмции излезе и тяхната книга „Да оцелееш като родител“. Трудно ли е това и защо се нуждаем от пътеводител обяснява Красимира Хаджииванова:

Близначките Ива и Ева пеят от деца, като са печелили редица награди и са изпълнявали български фолклор на редица места по света. С гласовете си те са впечатлили дори музикантите от „Скорпиънс“. Как са се срещнали с тях, в какво се състои красотата на граовската музика и защо едната предпочита табла, а другата риболов – чуйте от самите тях:

Разберете и как по формата на брадичката можем да разкрием какъв е характерът на човека, който стои срещу нас, от дерматолога д-р Анелия Здравкова:

В края на днешното предаване пък с Гери Турийска и Йоана Мирчева си говорим за женски работи и какво включва новият сборник на „Пощенска кутия за приказки“:

Вижте също

EDIN_DEN_26

„Един прекрасен ден“ на 26 юни: Музика с певицата Тони, вкусотии с Ути Бъчваров, среща с диетолога Ипократис Пападимитракос и танци с хореографа Вероника Братанова

В края на първия от летните месеци в „Един прекрасен ден“ продължаваме да разнищваме темата …