четвъртък , 14 декември 2017
Начало / Предавания / Един прекрасен ден / „Един прекрасен ден“ на 15 март с пощенски приказки и клети родители

„Един прекрасен ден“ на 15 март с пощенски приказки и клети родители

На 15 март в „Един прекрасен ден“ ви срещаме с една от създателките на сайта „Майко мила“. Преди около две седмции излезе и тяхната книга „Да оцелееш като родител“. Трудно ли е това и защо се нуждаем от пътеводител обяснява Красимира Хаджииванова:

Близначките Ива и Ева пеят от деца, като са печелили редица награди и са изпълнявали български фолклор на редица места по света. С гласовете си те са впечатлили дори музикантите от „Скорпиънс“. Как са се срещнали с тях, в какво се състои красотата на граовската музика и защо едната предпочита табла, а другата риболов – чуйте от самите тях:

Разберете и как по формата на брадичката можем да разкрием какъв е характерът на човека, който стои срещу нас, от дерматолога д-р Анелия Здравкова:

В края на днешното предаване пък с Гери Турийска и Йоана Мирчева си говорим за женски работи и какво включва новият сборник на „Пощенска кутия за приказки“:

Вижте също

„Един прекрасен ден“ на 11 декември с победителя от X Factor Славин Славчев, Хилда Казасян и Милена Голева за новия им проект, КГБ в действие и ценни съвети за справяне с грипа

В този брой ще ви срещнем с победителя от третия сезон на X Factor – …