неделя , 24 юни 2018
Начало / Предавания / Един прекрасен ден / „Един прекрасен ден“ на 15 май: Изкуство във всички измерения – театър, музика, танци, живопис и среща с актьора фокусник Ненчо Илчев!

„Един прекрасен ден“ на 15 май: Изкуство във всички измерения – театър, музика, танци, живопис и среща с актьора фокусник Ненчо Илчев!

Днешният брой на „Един прекрасен ден“ е посветен на изкуството – ще говорим за театър, музика, балет, графика и живопис, изобщо, ще търсим красотата навсякъде около нас!

Преди всичко това обаче, вижте кой е първият ни гост. Тя определя себе си като летяща фигура, която си сменя формата, цвета, настроението, косата, лицето, усмивката, погледа. Работи като художник в България и Южна Франция, нейни картини са притежание на частни колекции, разпръснати по целия свят. Изкуството й е съчетание от два стила – фигурален и наивистичен, мост между реалния свят и страната на чудесата. Вижте в следващото видео цялото интервю с художничката Мариана Калъчева!

Роберта Джурова е ръководител и създател на „Роберта балет“. В студиото на „Един прекрасен ден“ тя разказа повече за предстоящия спектакъл тази вечер в Зала 1 на НДК „Изпратени от звездите“.

Следващата ни гостенка 10 години е била хорист в Детския хор към БНР. Завършила е оперно пеене в Музикалната академия. Тя е модерна, атрактивна, красива и най-важното – различна от традиционните оперни певици. Репертоарът й включва песни от много стилове и жанрове – опера, мюзикъл, стандарт и поп. Има записани дуети с Дичо, Орлин Горанов, Силвия Кацарова, Камен Воденичаров, Тони, Лео, Берковската духова музика. Вижте в следващото видео цялото интервю с Гергана Николаева!

Той е популярен от театралната сцена и малкия екран. Още като дете започва да мечтае да стане фокусник и с цената на много упоритост, както и с безкрайната подкрепа на своите родители тази мечта се реализира. Завършва актьорско майсторство в класа на Стефан Данаилов, а за повечето хора днес е познат като отец Григорий от сериала „Столични в повече“, студент Ахилесов и Ванката от шоуто „Комиците“. За децата сигурно завинаги ще си остане Бате Ненчо. За себе си казва, че е щастлив човек, защото се занимава само с нещата, които винаги е искал да прави. Вижте в следващото видео цялото интервю с актьора Ненчо Илчев!

Вижте също

„Един прекрасен ден“ на 9 февруари: Стоян Алексиев – за мисията си в театъра и скандалните снимки с млада актриса, семейство Асенови за участието на дъщеря им във филма „Лили рибката“ и бизнесменът Туньо Зафер за екзотичните пътешествия

В предаването днес ще ви срещнем с уникалния актьор Стоян Алексиев. Той има много роли, …