понеделник , 18 юни 2018
Начало / Предавания / Един прекрасен ден / „Един прекрасен ден“ на 14 юни: Среща с Наско от БТР, как да преборим лошите мисли, хитри идеи за дома и градината

„Един прекрасен ден“ на 14 юни: Среща с Наско от БТР, как да преборим лошите мисли, хитри идеи за дома и градината

Първата ни гостенка днес е тв водеща, но това е работата й. Хобито й е различно – да бъде влогър в you tube. Разработва теми, свързани с рака, впоследствие разширява съдържанието на клипчетата си и се обръща към още различни теми. Какви са те – вижте повече от разговора ни с Антония Чукова!

Обикновено, през лятото сме много позитивни, усмихнати и лъчезарни. Въпреки всичко, от време на време се случва през ума ни да мине някоя лоша мисъл. Лоши ли са лошите е14моции и доколко негативите могат да вредят на здравето ни – вижте повече в коментара на психолога Елена Димитрова – Ангелова!

Как в домашни условия с елементарни средства можем да се грижим за дома, градината и гардероба с – вижте интересните предложения и съвети на журналиста Вихра Василева – Роу!

Той е фронтмен на една от най-обичаните български групи. За първи път стъпва на сцена още в детската градина. През 1993 г става вокалист на БТР и групата печели сърцата на публиката с хитове като „Цвете от Луната“, „Елмаз и стъкло“, „Спасение“ и много други. Вижте специалното интервю в „Един прекрасен ден“ днес с Атанас Пенев или просто Наско от БТР, както го наричат многобройните му фенове!

 

Вижте също

„Един прекрасен ден“ на 9 февруари: Стоян Алексиев – за мисията си в театъра и скандалните снимки с млада актриса, семейство Асенови за участието на дъщеря им във филма „Лили рибката“ и бизнесменът Туньо Зафер за екзотичните пътешествия

В предаването днес ще ви срещнем с уникалния актьор Стоян Алексиев. Той има много роли, …