вторник , 19 юни 2018
Начало / Предавания / Един прекрасен ден / „Един прекрасен ден“ на 14 март: кулинария, музика, сватбена фотография и огнено шоу

„Един прекрасен ден“ на 14 март: кулинария, музика, сватбена фотография и огнено шоу

Тя е млада, слънчева и умее да готви – звучи като мечта за всеки мъж, но истината е, че това е нейната собствена сбъдната мечта. Освен това тя умее и да снима, а скоро очакваме да излезе и първата й книга.

В „Един прекрасен ден“ ви представяме собственичката на сайта „1001 рецепти“ Сандра Алексиева:

Животът на Николо Коцев е свързан с музиката за цял живот. Изградил се е като музикант в България, но има и забележителна кариера във Финландия, където работи със звезди като Глен Хюз и Джо Лин Търнър. Неговата рок опера „Нострадамус“ предизивика истински фурор:

Професионалният сватбен фотограф Николай Митев пък разкрива тайната на изкуството да правиш кадри, от които струи любов. Миналата година той издаде наръчник „Нашата мечтана сватба в лесни стъпки“:

В края на предаването ви очакват светлина, огън и много ефекти. Какво е „пой“, какви видове огнено шоу съществуват и трудно ли е да укротяваш огъня – за всичко това си говорим с Лилия Йотова и Андрей Христов от клуб „Дивинтас“:

Вижте също

„Един прекрасен ден“ на 9 февруари: Стоян Алексиев – за мисията си в театъра и скандалните снимки с млада актриса, семейство Асенови за участието на дъщеря им във филма „Лили рибката“ и бизнесменът Туньо Зафер за екзотичните пътешествия

В предаването днес ще ви срещнем с уникалния актьор Стоян Алексиев. Той има много роли, …