понеделник , 21 август 2017 София: +359 2 967 6554 | Чикаго: +1 (847) 616-6485
Начало / Един прекрасен ден / „Един прекрасен ден“ на 13 юни: Среща с Диана Добрева, рисунки върху коли, що е то НЛП и има ли истински магии
diananew

„Един прекрасен ден“ на 13 юни: Среща с Диана Добрева, рисунки върху коли, що е то НЛП и има ли истински магии

Първият ни гост днес има много интересно хоби, което превръща в своя лична професия. Навярно всеки от нас е виждал кола с нещо интересно, изрисувано върху нея. Как се прави това и възможно ли е само за една нощ да промените коренно визията на автомобила си – вижте всичко това от Йоан Тодоров!

Какво представлява нервно-лингвистичното програмиране и как практически се осъществява – това обясни в „Един прекрасен ден“ Алекс Попов.  Той е първият българин, завършил най-високата степен в този тип програмиране. Повече за целите и функциите на тези техники и терапии – вижте във видеото!

Следващата ни гостенка е една истинска магьосница – при това в типично мъжки свят. Качва се на сцената едва 5-годишна, а цялото й детство минава сред фокуси, трикове и номера, но така и не успява да почувства тръпката от магията. Докато не навлиза в средата на 20-те и за да изненада баща си, тя отново се качва на сцената. В този момент разбира, че това е нещото, с което иска да се занимава в живота си. Как се случват магиите – вижте в интервюто ни с Десислава Димитрова – Шехерезада, която е дъщеря на популярния ни илюзионист Боби Шоу!

Тя е родена в семейство на актьори, завършва театралния колеж „Любен Гройс“, прави магистратура по френска филология в СУ, история на изкуството в Сорбоната, театрална режисура в НАТФИЗ, а на 24 май тази година за пореден път получи „Аскеер“, но за работата си като режисьор в спектакъла „Вълци“. Наш специален гост днес е Диaна Добрева!

Вижте също

nona_iotova

Един прекрасен ден на 26 юли с певицата Нона Йотова, писателя Константин Трендафилов, ММА боеца Джон Демел-разрушителя и Лъчезар Камбуров

В предаването днес ще си говорим за „Академия за войводи“. Какво представлява тя, кои ще …