понеделник , 19 ноември 2018
Начало / Предавания / Един прекрасен ден / „Един прекрасен ден“ на 13 юни: Среща с Диана Добрева, рисунки върху коли, що е то НЛП и има ли истински магии

„Един прекрасен ден“ на 13 юни: Среща с Диана Добрева, рисунки върху коли, що е то НЛП и има ли истински магии

Първият ни гост днес има много интересно хоби, което превръща в своя лична професия. Навярно всеки от нас е виждал кола с нещо интересно, изрисувано върху нея. Как се прави това и възможно ли е само за една нощ да промените коренно визията на автомобила си – вижте всичко това от Йоан Тодоров!

Какво представлява нервно-лингвистичното програмиране и как практически се осъществява – това обясни в „Един прекрасен ден“ Алекс Попов.  Той е първият българин, завършил най-високата степен в този тип програмиране. Повече за целите и функциите на тези техники и терапии – вижте във видеото!

Следващата ни гостенка е една истинска магьосница – при това в типично мъжки свят. Качва се на сцената едва 5-годишна, а цялото й детство минава сред фокуси, трикове и номера, но така и не успява да почувства тръпката от магията. Докато не навлиза в средата на 20-те и за да изненада баща си, тя отново се качва на сцената. В този момент разбира, че това е нещото, с което иска да се занимава в живота си. Как се случват магиите – вижте в интервюто ни с Десислава Димитрова – Шехерезада, която е дъщеря на популярния ни илюзионист Боби Шоу!

Тя е родена в семейство на актьори, завършва театралния колеж „Любен Гройс“, прави магистратура по френска филология в СУ, история на изкуството в Сорбоната, театрална режисура в НАТФИЗ, а на 24 май тази година за пореден път получи „Аскеер“, но за работата си като режисьор в спектакъла „Вълци“. Наш специален гост днес е Диaна Добрева!

Вижте също

„Един прекрасен ден“ на 9 февруари: Стоян Алексиев – за мисията си в театъра и скандалните снимки с млада актриса, семейство Асенови за участието на дъщеря им във филма „Лили рибката“ и бизнесменът Туньо Зафер за екзотичните пътешествия

В предаването днес ще ви срещнем с уникалния актьор Стоян Алексиев. Той има много роли, …