вторник , 19 юни 2018
Начало / Предавания / Един прекрасен ден / „Един прекрасен ден“ на 13 юли с актрисата Елен Колева, фотографа Велислав Балдев, дизайнерката Таня Киркова и музиканта Йордан Марков

„Един прекрасен ден“ на 13 юли с актрисата Елен Колева, фотографа Велислав Балдев, дизайнерката Таня Киркова и музиканта Йордан Марков

В предаването ще ви срещнем с фотографа Велислав Балдев и дизайнерката на бижута – Таня Киркова, а на финала тук, при нас, ще дойде актрисата Елен Колева. От нея ще разберем защо не харесва театралното съсловие като цяло и защо, въпреки това, не спура да играе и да обикаля цяла българия с представленията, в които участва.

Първият гост е млад музикант, който тази година завърши магистратува по „поп и джаз пеене“ в консерваторията. За разлика от огромната маса изпълнители, той се е съсредоточил с мелодичната шлагерна музика, чиито златни години като че ли отдавна отминаха. Как извървя своя път от малката Силистра до големия град, защо отказа да учи в Москва и колко важен е текстът за една добра песен – за всичко ще разберете в разговора с Йордан Марков.

Следващата ни гостенка прави ръчно изработени бижута и аксесоари, но ги приема като произведения на изкуството, а не като продукти. Използва само техники на ръка /плетене, бродиране, шиене/ и работи само с висококачествени материали.Гост в Един прекрасен ден е Таня Киркова.

Той е фотограф, оператор, продуцент. Търси различния поглед върху снимането. Завършил е маркетинг, предприемачество и иновации в Копенхаген. Защо се върна в България и какво представлява проектът „365“ ще разберете от самия него – Велислав Балдев.

Следващата ни гостенка е колкото красива, толкова и талантлива. Артистичният ген е наследила от баща си, който също като нея е бил актьор, а музикалността и пластичността – от майка си, която е била преподавател по танци. Още докати следва в НАТФИЗ, се снима в доста филми, сред които и 12-серийният „Църква за вълци“. През 2007 г. ролята й в „Шивачки“ й донася награда за най-добра бълграска актриса. През годините името й постоянно бива набъркано в най-различни интриги, но тя винаги успява да се изправи и да продължи по своя път. Гост в Един прекрасен ден е актрисата Елен Колева.

Вижте също

„Един прекрасен ден“ на 9 февруари: Стоян Алексиев – за мисията си в театъра и скандалните снимки с млада актриса, семейство Асенови за участието на дъщеря им във филма „Лили рибката“ и бизнесменът Туньо Зафер за екзотичните пътешествия

В предаването днес ще ви срещнем с уникалния актьор Стоян Алексиев. Той има много роли, …