понеделник , 18 юни 2018
Начало / Предавания / Един прекрасен ден / „Един прекрасен ден“ на 13 март: образование, цирк и музика

„Един прекрасен ден“ на 13 март: образование, цирк и музика

В днешния прекрасен понеделник започваме с една от най-болните теми на обществото – качеството на образованието у нас и проблемите пред него. Разговаряме с Милена Дамянова, бивш заместник-министър на образованието:

Само преди дни два сингъла официално влязоха в Денс топ 100 на Швейцария, а в края на миналата година излезе песента „Mари, Марийко“. Преди дни пък няколко музиканти основаха срдужение „Независими автори, музиканти и продуценти“. Има ли място за българската музика на световната сцена – обсъждаме с Dj Tisho от Нов Проект Бисквитките:

Днес ви срещаме и с най-добрата българска маникюристка, която е в топ 10 на САЩ. Тя обяснява кои са най-новите модни тенденции при маникюра и как се пробива на световния подиум:

В днешния „Един прекрасен ден“ ви развеждаме и из света на цирковото изкуство с помощта на телевизионния водещ Драгомир Драганов:

Вижте също

„Един прекрасен ден“ на 9 февруари: Стоян Алексиев – за мисията си в театъра и скандалните снимки с млада актриса, семейство Асенови за участието на дъщеря им във филма „Лили рибката“ и бизнесменът Туньо Зафер за екзотичните пътешествия

В предаването днес ще ви срещнем с уникалния актьор Стоян Алексиев. Той има много роли, …