четвъртък , 27 април 2017 София: +359 2 967 6554 | Чикаго: +1 (847) 616-6485
Начало / Един прекрасен ден / „Един прекрасен ден“ на 13 април: Как да месим козунак, да боядисаме яйца и да помогнем на хора в нужда
EDIN_DEN_13

„Един прекрасен ден“ на 13 април: Как да месим козунак, да боядисаме яйца и да помогнем на хора в нужда

В „Един прекрасен ден“ на Велики четвъртък ще ви срещнем с един от най-обичаните български актьори Славчо Пеев. С Росица Томова от Holiday Heroes ще говорим за необходимостта да помагаш на хората в нужда. Малко по-късно ще видите и как водещата Каролина Братанова меси козунак под вещото ръководство на кулинарния блогър Анатолий Попов.

Преди това обаче както повелява традицията на този ден ще боядисваме великденски яйца. Преди време ни гостува рали състезателката Екатерина Стратиева. Оказа се, че освен по високите скорости, тя е запалена и по рисуването и дизайна. Тя се съгласи да ни гостува и да покаже своя артистичен поглед на традицията.

Във втора част „Един прекрасен ден“ продължава разговора с актьора Славчо Пеев, а Екатерина Стратиева изненадва с артистично боядисани яйца.

В третата част на предаването ще видите и как изглеждат яйца, украсени с декупаж. Резултатите показва Екатерина Стратиева.

В последната част ще чуете съветите на кулинарния блогър Анатолий Попов, който ще покаже как да замесите най-вкусния празничен козунак.

Вижте също

EDIN_DEN

„Един прекрасен ден“ на 21 април с Людмила Филипова, медитация и шапки

Днешният „Един прекрасен ден“ започва с рейки и медитация. Предлагаме ви среща с мастър Кирил …