понеделник , 25 юни 2018
Начало / Предавания / Един прекрасен ден / „Един прекрасен ден“ на 12 юни с Кичка Бодурова. И още – какво да очакваме на „Софийски музикални седмици“

„Един прекрасен ден“ на 12 юни с Кичка Бодурова. И още – какво да очакваме на „Софийски музикални седмици“

От 22 май до 10 юли в продължение на седем седмици жителите и гостите на столицата ще могат да се насладят на прекрасна музика.

Очакват ги множество премиери, нови творби и изпълнения на отдавна утвърдени имена, както и на обещаващи млади звезди. Всичко това – в рамките на 48-ото издание на фестивала „Софийски музикални седмици“, едно от най-големите музикални събития у нас.

Повече за предстоящите музикални събития ще научим от доц. д-р Момчил Георгиев и проф. д-р Борислава Танева:

Дизайнерката Диана Василева, която прави бижута и аксесоари от бетон и цимент, показва своите произведения в студиото. Какво я привлича в тези материали и как стига до идеята за тях – вижте:

Александрина Дерменджийска, Александра Янакиева и Теодора Лазарова са три момичета, които са едва в началото на своя професионален път. Абсолвентките в специалност мода от Художествената академия са пълни с ентусиазъм, креативност и енергия да реализират мечтите си. Те показват какви модели са подготвили за дипломното си ревю – вижте:

Специален гост в днешния „Един прекрасен ден“ е една от най-големите звезди на българската естрада – Кичка Бодурова. Преди повече от 20 години съдбата я отвежда отвъд Океана, но и до днес тя идва всяка година в родината, за да изнася концерти и да се вижда с приятели:

Вижте също

„Един прекрасен ден“ на 9 февруари: Стоян Алексиев – за мисията си в театъра и скандалните снимки с млада актриса, семейство Асенови за участието на дъщеря им във филма „Лили рибката“ и бизнесменът Туньо Зафер за екзотичните пътешествия

В предаването днес ще ви срещнем с уникалния актьор Стоян Алексиев. Той има много роли, …