петък , 22 юни 2018
Начало / Предавания / Един прекрасен ден / „Един прекрасен ден“ на 12 юли – среща с Калин Сърменов, смях чрез йога и единствената ученичка на гръцката Ванга

„Един прекрасен ден“ на 12 юли – среща с Калин Сърменов, смях чрез йога и единствената ученичка на гръцката Ванга

В предаването днес ще ви срещнем отново с единствената ученичка на гръцката Ванга – Здравка Атанасова. От нея ще разберем как да имаме и любов, и материално благополучие. В края на предаването компания ще ни прави един Калин Сърменов.

Преди всичко това, обаче, сме ви подготвили нещо, което със сигурност ще оправи настроението ви. Всички знаем, че смехът е здраве и чеима благотворно влияние върху нашето физическо и психическо здраве. Като деца се смеем средно по 400 пъти на ден, но когато станем възрастни, се смеем средно по 8 пъти. Възможно ли е с йога на смеха да се върнем към детската жизнерадостност? В следващите минути в „Един прекрасен ден“ ще ни гостува Корнелия Павлова, която ще ни разкаже за йога на смеха.

Къде се крие щастието – в парите или в любовта? Можем ли да имаме и двете? И как да имаме всичко, което пожелаем? По тази тема ще си говорим със Здравка Атанасова, единствената ученичка на гръцката Ванга.

Следващият ни гост е актьор, но и бизнесмен. Съосновател е на група „Контрол“, а по-късно и на „Чувал, чувал“. Умее да рисува, но, за разлика от повечето хора на изкуството, не живее изолиран в собствения си свят, а непрестанно се опитва да променя света около себе си, защото той определено не му харесва. Естествено, с това си навлича неодобрението на много хора, но и много застават зад него. Направи истински фурор с ролята на Милото в сериала „Седем часа разлика“, а продължава да играе и на сцената. Наш специален гост днес е Калин Сърменов!

Вижте също

„Един прекрасен ден“ на 9 февруари: Стоян Алексиев – за мисията си в театъра и скандалните снимки с млада актриса, семейство Асенови за участието на дъщеря им във филма „Лили рибката“ и бизнесменът Туньо Зафер за екзотичните пътешествия

В предаването днес ще ви срещнем с уникалния актьор Стоян Алексиев. Той има много роли, …