петък , 25 май 2018
Начало / Предавания / Един прекрасен ден / „Един прекрасен ден“ на 12 септември: Среща с Ива Дойчинова, Дарияна Куманова-най-младият доцент в академията на „Сан Ремо“ и какъв е изборът на днешната жена с Мария Бонева и Калина Стефанова

„Един прекрасен ден“ на 12 септември: Среща с Ива Дойчинова, Дарияна Куманова-най-младият доцент в академията на „Сан Ремо“ и какъв е изборът на днешната жена с Мария Бонева и Калина Стефанова

Днес ще ви срещнем с радиоводещата Ива Дойчинова. С нея ще си говорим за радио, телевизия и огромното значение, което играе семейството в живота и. Ще се пренесем и в Италия и по- точно на фестивала Сан Ремо. Това ще се случи с помощта на Дарияна Куманова, което е най младият доцент  в академия „Сан Ремо“. На финала ще дискутираме и темата за работещите момичета – домакиня , майка, кариеристка- какъв е изборът на днешната жена. Отговорите ще търсим от  радиоводещата Калина Стефанова и бизнесдамата Мария Бонева.

 

Първата ни гостенка днес е HR мениджър , хипнотерапевт и певица. Музикалната и кариера започва още през 90-те години като част от българския вариант на „Спайс гърлс“-„Би Войсес“. Четирите момичета така и не успяха да заснемат клип въпреки много си участия по фестивали и концерти. Години по-късно нашата гостенка решава да заснеме първият си клип и това се случва върху дебютната й песен като самостоятелен изпълнител „Истински ли си?“. Гостува ни Венета Стоилова.

Следващата ни гостенка като дете е била балерина. Днес най важното нещо за нея е да има възможност да живее без граници. За себе си избира да разкаже,че родена в София в малка къща с малък двор и голяма круша. Днес живее точно на същото място със своето семейство и двете си дъщери Ида и Мина. В момента тя е един от най-известните женски гласове в радио ефира – това е Ива Дойчинова.

Помним я от симпатичния дует “ Модел 22“. Днес тя живее и преподава в Милано и преподава джаз пеене в музикалната академия на фестивала „Сан Ремо“. Всъщност тя е на младия доцент там. Преди време беше номинирана за италианските оскари „Давид на Донатело“. Днес наш гост е доц. Дарияна Куманова.

Домакиня, майка, кариеристка- какъв е изборът на днешната жена. Какви компромиси правят жените в професионалния си живот, какви в семейния си живот и къде остава в крайна сметка щастието на човека. За това ще говорим с  радиоводещата Калина Стефанова и бизнесдамата Мария Бонева.

Вижте също

„Един прекрасен ден“ на 9 февруари: Стоян Алексиев – за мисията си в театъра и скандалните снимки с млада актриса, семейство Асенови за участието на дъщеря им във филма „Лили рибката“ и бизнесменът Туньо Зафер за екзотичните пътешествия

В предаването днес ще ви срещнем с уникалния актьор Стоян Алексиев. Той има много роли, …