понеделник , 25 юни 2018
Начало / Предавания / Един прекрасен ден / „Един прекрасен ден“ на 12 май: Романтичен фестивал, восъчни фигури, ориенталски танци и среща с актьора имитатор Георги Низамов

„Един прекрасен ден“ на 12 май: Романтичен фестивал, восъчни фигури, ориенталски танци и среща с актьора имитатор Георги Низамов

Днес ще ви срещнем с актьора имитатор Георги Низамов, а освен това ще говорим за изкуството на ориенталските танци и ще разберем по какво се различава то от един обикновен кючек! Ще научим повече и за изложбата на восъчни фигури, която в момента гостува в София.

Преди всичко това обаче, ще ви разкажем повече за една поредица от събития, която обещава да бъде много интересна. В столицата стартира Десетото романтично издание на Международния фестивал за съвременен танц и пърформанс „Антистатик“ и първият ни гост е тясно свързан с този проект, както и с филми като „Прогноза“, „Събирач на трупове“, „Живи легенди“, и с доста спектакли на театрална сцена. Вижте повече в интервюто със Стефан А. Щерев!

Варненският ретро музей, известен с колекцията си от восъчни фигури на български и световноизвестни обществени личности, политически лидери, актьори, певци и спортисти вече от почти месец е на посещение в София. Вижте какво разказа създателят на ретро музея Цветан Атанасов пред камерата на „Един прекрасен ден“ за тази прекрасна изложба!

Следващите две гостенки са отдадени на ориенталския танц. Ядосват се, когато ги сравняват с момичета, танцуващи върху маси, защото казват, че танците им са сложно изкуство, чиято магия изисква часове труд в залата, завладяваща хореография и скъпи пищни костюми. Вижте повече за ориенталския танц от Теодора Бончева и Анелия Байгънова или просто дует „Емира“.

Следващият ни гост е режисьор, комичен актьор, певец, имитатор и какво ли още не! Животът му прилича на сюжет на филм, непрекъснато му се случват невероятни неща, но където и да се озовава, гледа да не се отдалечава от сцената, защото носи шоуто в сърцето си! Гост в „Един прекрасен ден“ е Георги Низамов“ – гледайте цялото интервю с него в следващото видео!

Вижте също

„Един прекрасен ден“ на 9 февруари: Стоян Алексиев – за мисията си в театъра и скандалните снимки с млада актриса, семейство Асенови за участието на дъщеря им във филма „Лили рибката“ и бизнесменът Туньо Зафер за екзотичните пътешествия

В предаването днес ще ви срещнем с уникалния актьор Стоян Алексиев. Той има много роли, …