неделя , 23 април 2017 София: +359 2 967 6554 | Чикаго: +1 (847) 616-6485
Начало / Един прекрасен ден / „Един прекрасен ден“ на 12 април с Владо Береану и Теди Кацарова, за благотворителността и социалните каузи
EDIN_DEN_12

„Един прекрасен ден“ на 12 април с Владо Береану и Теди Кацарова, за благотворителността и социалните каузи

Днешното предаване на „Един прекрасен ден“ е посветено на благотворителността, патриотизма и социалните каузи, на пърформанса и танцовото изкуство, на поп-музкита, добротата и удоволствието от добре свършената работа.

Пръв гост на предаването е един журналист, познат ни от телевизионния екран, но освен това той е шампион по бридж, има оранжев колан по джудо и владее седем езика. Той е Владимир Береану.

Следващите гости са отдадени на пърфпрманса и танцовото изкуство. Това са Живко Желязков – режисьор и хореограф,  и Атанас Маев – арт мениджър, които ни разказват, труден ли е пътят от една идея до наградата „Икар“?

Следващата ни гостенка е една успяла в професията си жена, която разделя свободното си време между семейството си и благотворителните каузи, на които е отдадена. Носителка е на две титли – Мисис България 2014 и Universal Woman of the World. Тя е Ради Орцева.

Последната гостенка на „Един прекрасен ден“ е вечно усмихната и лъчезарна. Тя е дъщеря на двама музиканти, има кадифен глас, обича да прави купони и да приготвя кулинарни изкушения на гостите си. Това е певицата Теди Кацарова.

Вижте също

EDIN

„Един прекрасен ден“ на 18 април с Ваня Червенкова. И още – прически за бал, музика и тюрбани

Започва „Един прекрасен ден“, в който ви предлагаме среща с бизнес дамата Ваня Червенкова, с може …