неделя , 22 юли 2018
Начало / Предавания / Един прекрасен ден / „Един прекрасен ден“ на 11 юли с треньора Николай Боев, певицата Милена Цанова и актьорите Лорина Камбурова и Галин Найденов

„Един прекрасен ден“ на 11 юли с треньора Николай Боев, певицата Милена Цанова и актьорите Лорина Камбурова и Галин Найденов

Първият ни гост днес е истински професионалист в това, с което се занимава. За мнозина изборът му на професия вероятно е странен, но той е от онези изключения от правилото, които предзвикват учудване само в първия момент, защото веднага след това разбираш, че вроденият му усет и годините усърдна работа са си казали думата.

Той е единственият мъж треньор по художествена гимнастика, а две от неговите момичета са в националната ни селекция. Представяме ви заместник треньора на националния ни отбор по художествена гимнастика – Николай Боев:

Следващата ни гостенка е млада, чаровна, и пъстра личност. Безброй пъти е сменяла цвета на косата си, има няколко татуировки, обожава музиката и пътешествията, участва в музикално реалити шоу, както и на евровизия в Киев. Вижте разговора с певицата Милена Цанова:

В предаването днес ви срещаме и с младата актриса Лорина Камбурова. Тя вече има една много ярка роля в сериала „Връзки“, от известно време се снима в нов сериал, а се носят слухове, че ще партнира и на Никълъс Кейдж в една американска продукция. Лорина е изключително красива, изключително талантлива и изключително слънчева. А на всичкото отгоре и пее, при това страхотно.

 

И понеже ни е тръгнало на млади актьори, ще ви покажем и интервюто, което взехме от Галин Найденов. Миналата година той завърши НАТФИЗ, но вече има главна роля в пълнометражен филм:

Вижте също

„Един прекрасен ден“ на 9 февруари: Стоян Алексиев – за мисията си в театъра и скандалните снимки с млада актриса, семейство Асенови за участието на дъщеря им във филма „Лили рибката“ и бизнесменът Туньо Зафер за екзотичните пътешествия

В предаването днес ще ви срещнем с уникалния актьор Стоян Алексиев. Той има много роли, …