понеделник , 25 юни 2018
Начало / Предавания / Един прекрасен ден / „Един прекрасен ден“ на 11 май: Папийонки от дърво, акашови записи, образование в чужбина и среща с Йоанна Драгнева

„Един прекрасен ден“ на 11 май: Папийонки от дърво, акашови записи, образование в чужбина и среща с Йоанна Драгнева

Днес в предаването ще ви срещнем с очарователната певица Йоанна Драгнева. Тя съвсем наскоро се завърна от Брюксел, където взе участие в първия по рода си Парламент на гражданите. Освен това, ще обърнем внимание на един много елегантен аксесоар – папийонката и по-точно как изглежда тя, когато е направена от… дърво! Отделили сме време и за езотерика – с Деси Иванова и Милуш Кадиев ще говорим за акаша или казано по друг начин – полето, в което се намира цялата информация за миналото, настоящето и бъдещето.

Преди всичко това обаче – нека се настроим на образователна вълна! Обикновено стремежът на младите хора е да учат в чужбина, за да си осигурят малко по-добър професионален старт там. Оказва се обаче, че у нас има сдружение, което е създадено от българи с опит и образование в чужбина, но искат да приложат своите знания тук, в България. Защо е създадено то, как точно функционира и на кого помага – вижте повече от Стела Александрова от Сдружение „Тук-там“.


Следващите ни гости са творчески тандем, който създава папийонки и бутонели от дърво. Как се прави това – вижте повече от Благовеста Колева и Никола Близнаков!

Следващите ни гости са посветили живота и работата си на т.нар. разчитане на акашови записи. Възможно ли е всяка наша дума, мисъл или действие да се съхранява в енергиен вид някъде, може ли всяка душа да бъде проследена там, къде е това място и как може да стигнем до него – отговорите дават Деси Иванова и Милуш Кадиев, водещи на медитации и практики, свързано с акашови записи.

Следващата ни гостенка съчетава няколко важни роли в живота си – певица, музикотерапевт, водеща, актриса, общински съветник, занимава се с благотворителност, озвучава анимационни филми… Вижте в следващото видео цялото интервю с очарователната Йоанна Драгнева!

Вижте също

„Един прекрасен ден“ на 9 февруари: Стоян Алексиев – за мисията си в театъра и скандалните снимки с млада актриса, семейство Асенови за участието на дъщеря им във филма „Лили рибката“ и бизнесменът Туньо Зафер за екзотичните пътешествия

В предаването днес ще ви срещнем с уникалния актьор Стоян Алексиев. Той има много роли, …