неделя , 22 юли 2018
Начало / Предавания / Един прекрасен ден / „Един прекрасен ден“ на 11 април с танци, маратонско бягане, театър и поглед към TED2017

„Един прекрасен ден“ на 11 април с танци, маратонско бягане, театър и поглед към TED2017

На 11 април предаването „Един прекрасен ден“ обещава да бъде много тонизиращо.

В първата част ви предлагаме да надникнете към предстоящата TED конференция във Ванкувър с помощта на гостите в студиото и виновници за събитието Ирена Комитова и Андреа Пунчева. Тази година в рамките на 3 дни (26, 27 и 30 април) ще можете да се докоснете до вдъхновяващи лектори от целия свят чрез живото излъчване със сателите на три от най-важните сесии. Това определено ще е най-доброто спа за мозъка и незабравимо пътешествие в бъдещето в компанията на хората, които го създават.

Следващите гости са семейство. Бабата е пробягала 53 маратона на 4 континента, като през 2014 г. печели сребърен медал на Европейското първенство за ветерани в Измир. Дъщерята се завръща в България след повече от 20 години и успешна кариера в Лондон , за да преоткрие красотата на родината. Двете внучета пък също тренират бягане. Представяме ви маратонеца Бойка Арсова, дъщеря ѝ Албена и внуците – Еленда и Джошуа.

На 7 април един от най-обичаните театри в България – Сатиричният театър, отпразнува своя 60-годишен юбилей. На тази дата в далечната 1957 г. е била премиерата на дебютната за театъра постановка – „Баня“ от Владимир Маяковски. Вижте какво крият архивите на Сатиричния театър и спомените на някои от най-ярките му звезди:

На финала пък танцуваме с Алфредо Торес:

Вижте също

„Един прекрасен ден“ на 9 февруари: Стоян Алексиев – за мисията си в театъра и скандалните снимки с млада актриса, семейство Асенови за участието на дъщеря им във филма „Лили рибката“ и бизнесменът Туньо Зафер за екзотичните пътешествия

В предаването днес ще ви срещнем с уникалния актьор Стоян Алексиев. Той има много роли, …