неделя , 22 юли 2018
Начало / Предавания / Един прекрасен ден / „Един прекрасен ден“ на 10 март: Фамилни констелации, ръчно изработени кукли и сладки изкушения

„Един прекрасен ден“ на 10 март: Фамилни констелации, ръчно изработени кукли и сладки изкушения

В „Един прекрасен ден“ днес ще бъде много разнообразно – така, както е в живота около нас. Ще говорим за семейна душа или как помага методът на фамилните констелации, ще си поиграем с прекрасни ръчно изработени кукли и ще се потопим в ухаещия на ванилия и шоколад свят на сладкарката Ани Савенко.

Преди това ще ви срещнем с един човек, на когото много от нас благородно завиждат за това, че вечно пътува, постоянно е зает с по няколко проекта, че не се ограничава само с едно нещо, а непрекъснато и без особено усилие скача от телевизията към документалните филми, писането на книги и срещите си с големите имена на българската и световната култура.
Журналистът Георги Тошев е първият гост в студиото на „Един прекрасен ден“.

Питали ли сте се понякога защо не ви върви? Защо не можете да постигнете хармония в семейството си или пък нямате късмет в работата си? А чували ли сте за семейни констелации? Може би благодарение на тях ще намерите отговор на много от своите въпроси. За да научим повече за този метод поканихме специалист в тази област. В студиото гостува Росица Божкова-Михайлова.

В третата част на „Един прекрасен ден“ гостува една много креативна дама. Нещата, които прави, ни връщат назад във времето, когато нашите майки и баби са били деца и са си играели не с пластмасови супер реалистични кукли, а с ръчно ушити парцалени. Защо една жена решава да прави такива играчки днес в XXI век, ще разберете от самата нея – Горанка Кирова.

За финал на предаването днес сме оставили нещо много сладко. Следващата гостенка е артистична и се занимава с много неща, но последното й увлечение са тортите, сладкишите и всички онези изкушения, които могат да направят дори и най-мъгливия и дъждовен ден прекрасен. Тя се казва Ани Савенко.

Вижте също

„Един прекрасен ден“ на 9 февруари: Стоян Алексиев – за мисията си в театъра и скандалните снимки с млада актриса, семейство Асенови за участието на дъщеря им във филма „Лили рибката“ и бизнесменът Туньо Зафер за екзотичните пътешествия

В предаването днес ще ви срещнем с уникалния актьор Стоян Алексиев. Той има много роли, …