вторник , 19 юни 2018
Начало / Предавания / Един прекрасен ден / „Един прекрасен ден“ на 10 май: Митове за суперхраните, разказ за страстта към фотографията и среща с певицата Нора Караиванова

„Един прекрасен ден“ на 10 май: Митове за суперхраните, разказ за страстта към фотографията и среща с певицата Нора Караиванова

Днес в „Един прекрасен ден“ ви срещаме с нутрициониста Весела Петрова, която ще разкаже повече за суперхраните – кои са те, наистина ли са такива или това е само маркетингов трик. Фотографът Радослав Първанов ще ни разкаже за проекта „Аз съм българка“ и защо цели две години трябваше да снима в различни области на България. На финала певицата Нора Караиванова ще сподели за работата си в организацията на ОНН – символ на правата на човека и как се включи в рок операта „Нострадамус“.

Преди всичко това обаче ви срещаме с първата ни гостенка. Тя е родена в семейството на балерина и треньор по плуване. Завършва финанси в Лондон, през 2008 г. е приета в известния театрален и филмов институт “Лий Страсбърг”, където са учили светила като Мерилин Монро, Ал Пачино, Марлон Брандо. Завръща се в България, снима се в много родни и чуждестранни продукции, а една от последните й роли е в сериала „Връзки“. Запознайте се с актрисата Илияна Лазарова!

Как с храната, която приемаме, можем да си осигурим онези витамини и минерали, които да ни правят здрави и по възможност – по-млади и красиви? Отговорът на този въпрос дава нутриционистът Весела Петрова, която разяснява всички подробности за суперхраните. Вижте дали те наистина са толкова полезни или са поредния продукт на мощна маркетингова стратегия за реклама.

Следващият ни гост идва от Габрово. Той е професионален фотограф, автор и съавтор на различни проекти, свързани с България. Негови снимки са публикувани в издания като „Нешънъл джиографик“ и „Икономист“. За страстта към фотографията и към България – вижте повече от интервюто с Радослав Първанов.

Тя е много талантлива млада певица. Преди години почти спечели формата „Мюзик айдъл“, след него записа дуетна песен с Графа и издаде няколко солови сингъла. Освен това, пише страхотни текстове за други изпълнители, участва в два мюзикъла и се включи в организацията на ОНН – символ на правата на човека. Последната новина около нея е участието й в рок операта „Нострадамус“. Вижте повече за това предизвикателство от самата Нора Караиванова!

Вижте също

„Един прекрасен ден“ на 9 февруари: Стоян Алексиев – за мисията си в театъра и скандалните снимки с млада актриса, семейство Асенови за участието на дъщеря им във филма „Лили рибката“ и бизнесменът Туньо Зафер за екзотичните пътешествия

В предаването днес ще ви срещнем с уникалния актьор Стоян Алексиев. Той има много роли, …