петък , 20 юли 2018
Начало / Предавания / Един прекрасен ден / „Един прекрасен ден“ на 10 април с Маша Илиева. И още за мода, телевизия и каузата „повече бебета“

„Един прекрасен ден“ на 10 април с Маша Илиева. И още за мода, телевизия и каузата „повече бебета“

В днешнния „Един прекрасен ден“ ни гостува балетната звезда Маша Илиева. Тя влиза в залата съвсем малка, приета е в хореографското училище, седем години учи в Санкт Петербург, след което става прима балерина на Софийската опера, а по-късно и директор на балета. Днес има собствена балетна школа, която съществува вече 20 години:

За мисията и каузата „повече деца в България“ разговаряме с председателката на фондация „Искам бебе“ Мария Григорова:

Тя е бизнес дама, олимпийски шампион по лека атлетика за ветерани и моден дизайнер. Тази година тя спечели „Златна игла 2017“ за модна иновация, а наскоро се завърна и с куп впечатления от Индия, както и с документален филм за Мумбай и Гоа. Гостува ни дизайнерката Мерлин Арно:

В края на предаването ще разберем какво се случва с телевизионната водеща Вихра Петрова. С нея разговаряме за хората, които я радват, за ролята на родител, и радостта да продължаваш да правиш това, което чувстваш като свое признание:

Вижте също

„Един прекрасен ден“ на 9 февруари: Стоян Алексиев – за мисията си в театъра и скандалните снимки с млада актриса, семейство Асенови за участието на дъщеря им във филма „Лили рибката“ и бизнесменът Туньо Зафер за екзотичните пътешествия

В предаването днес ще ви срещнем с уникалния актьор Стоян Алексиев. Той има много роли, …