сряда , 21 март 2018
Начало / Спорно за спорта / Джон Демел – Разрушителя: Обичам България и бойния дух на хората. След затвора се промених и станах друг човек

Джон Демел – Разрушителя: Обичам България и бойния дух на хората. След затвора се промених и станах друг човек

Джон Демел – Разрушителя, истинското страшилище на ММА ринга, при който обикновено няма двубой по-дълъг от минута, е гост в „Спорно за спорта“.

Боецът стана известен с ритуала, на който залага, преди да се качи в клетката. Задължителна част от него е българският флаг, а музиката, която избира, е звук на гайди.

„В България се чувствам почти като у дома си, запознат съм с историята на страната, с вашите герои, воини и това ме вдъхновява. Вашата страна ми дава толкова много!“, не крие възхищението си към България Демел.

Той не е тривиалния ММА боец. Минал е през различни видове спорт, но един от най-тежките му периоди е този в затвора.

„Един момент в живота ми наистина ме промени много. Във времето човек развива характера си, личността си. Всъщност, ММА ми пасна много добре, това е моя спорт. Сега 5-годишния ми син също иска да се бие, да тренира, идва с мен в залата“, разказва боецът, който е баща на четири деца.

„Сестра ми и майка ми, които са на всеки мой мач, много харесват страната ви. Аз съм израснал в сплотено и любящо семейство, което ме подкрепя и си имаме пълно доверие. Те винаги стоят 100% зад мен“, категоричен е Демел.

На 4 юни му предстои сблъсък с Идрис Алиев. „Тренирал съм много, съсредоточен съм, надявам се да го победя за 60 секунди“, признава Разрушителя.

Вижте цялото интервю в следващото видео!

Вижте също

Банкер е новият президент на Серия А. Контузеният Неймар се подвизава в нощни заведения. Роналдо: Аз съм най-добрият

Италианската Серия А има нов президент. Гаетано Мичике беше избран с пълно мнозинство от всички …