събота , 23 юни 2018
Начало / Предавания / еМисия България / Джеки, Джони и Чарли представят „Добро утро, капитане“

Джеки, Джони и Чарли представят „Добро утро, капитане“

Джеки (Георги Стоев), Джони (Георги Пенков) и Чарли (Христо Илиев) са приятели повече от 50 години и продължават с неуморното си чувство за хумор да творят и да ни радват.

Тримата поставят основите на нов стил не само в българското, но и в световното кино – синема вариете.

Те са автори и на първия документален мюзикъл – „Добро утро, капитане“, чиято премиера ще бъде на 20-ото издение на „София Филм Фест“ – в петък, 11 март, от 18.30 ч., в кино „Люмиер“.

Историята е заснета в Царево, където триото обича да се наслаждава на летните дни, а главната роля е поверена на истински капитан.

„Това е един от моите многобройни приятели и съдбата му изведнъж го застигна по неочакван начин. Решихме, че можем да направим филм. Самият наш герой пее много“, казва Чарли.

Джеки, Джони и Чарли споделят каква е магията, която поддържа приятелството им толкова дълго време.

„Имахме и общ автомобил дълги години, но никога не сме имали скандали“, казва с усмивка Джони, а приятелите му се включват и добавят „за момичета – да, но за джипката – не“.

Повече за истиското приятелство и за съвместните им проекти вижте във видеото:

Вижте също

Ексклузивно по Би Ай Ти: Евродепутатката Ска Келер, която провокира Бойко Борисов да се обяви за „зелен човек“, разкри как ще помогне за казуса с Пирин

Евродепутатът и съпредседател на парламентарната група на Зелените – Европейски свободен алианс в Европейския парламент, …