събота , 23 юни 2018
Начало / Спорно за спорта / Дучето: ЦСКА стана жертва на липсата на справедливост и държава

Дучето: ЦСКА стана жертва на липсата на справедливост и държава

Бившият председател на клуба на привържениците на ЦСКА Димитър Ангелов – Дучето направи унищожителен коментар в студиото на „Спорно за спорта“ относно драмите в червения отбор през последните дни.

Според Дучето, тежкият периода за любимия му тим е започнал много по-назад във времето – преди повече от цяло десетилетие. „Ситуацията в ЦСКА започна още в края на 2006 г., когато дойде лицето Александър Томов и започна с едни велики трансфери“, убеден е Дучето.

„Клубът разполага с активи за 25 милиона лева. Струва ли нещо, което 11 мача не вкарва гол, 25 милиона лева? Не искам да казвам кой е виновен, аз се моля за едно единствено нещо – някой да понесе отговорност. Докато законът е врата в полето, това няма да спре“, категоричен е Ангелов.

„Защо от Разград вървят напред – защото този, който дава парите, си ги харчи сам, не ги е оставил на други. Това, което се случва в „Левски“ и ЦСКА, е класическа схема за източване“, категоричен е Дучето.

„8 милиона е много сериозна сума и след като има желание – за мен това е достойно и показва едни сериозни намерения, защото никой не е длъжен да плаща онова, което е надробил някой друг. Така че, поздравления за тези хора, но аз ще благодаря тогава, когато заявените намерения станат реалност“, допълни привърженикът на ЦСКА.

„Искам да благодаря на синдик Дора Милева – тя наистина е една достойна българка, ако всички чиновници бяха като нея, България щеше да е Швейцария. Наистина съм благодарен и се радвам“, коментира Дучето.

„Нещата в отбора винаги са били такива, но там имаше един г-н Чорни, който покриваше едни дупки, после ни захапа трактора Томов, минахме през гърнетата, още един ни захапа Томов и така“, каза още Ангелов.

„Аз съм лаик и не разбирам от футбол, но едно мога да кажа – няма как да дойде някой от Бразилия и да ни оправи футбола, това трябва да си го оправят българите. И не е виновен БФС – виновни са тези, които не вкараха нито един крадец в затвора. Този, който е крал трябва да лежи, този, който закри ЦСКА – трябва да лежи, така не може да продължава“, не скри емоцията си Дучето.

„Премиерът затова е премиер, за да се среща с когото си иска. Той не може да отиде да вкарва голове, а за целта трябват условия за грамотен футбол“, убеден е фенът на червения отбор.

 

Вижте също

На Мондиала: Свалки и секс туризъм в големи дози – бразилец и рускиня демонстрират. ВАР прати треньор на Иран в болница

Въпреки предупрежденията към руските жени да се въздържат от интимни контакти с чужденци по време …

3 коментара

  1. Дучето вече не знае къде се намира. Плещи едни и същи лакърдии, които нямат никакъв смисъл. Чудя се как още го канят по медиите.

  2. https://youtu.be/p6YrqHqAG-M?t=205 В това интервю нещо май не говори така. Тоя смешник иска да дойде при нас и да ни разцепи отвътре. Видя че вече няма да има пари при лудогорчетата и се „завръща“, но да видим дали ще го позволят от сектор Г.

  3. TOZI DUChE LI E MUChE LI E, NESHTO SI RAZVALI TLYATA. NYAMA PRASENCE, AGANCE, WISKI, A SAMO KREMVIRSHI, NO TOZI VRAT OT KREMVIRSHI NE STAVA BRATLE.