понеделник , 25 юни 2018
Начало / Спорно за спорта / Дучето: ЦСКА 1948 е плът от плътта на истинското ЦСКА

Дучето: ЦСКА 1948 е плът от плътта на истинското ЦСКА

„Тук е онова, което остана от моя любим клуб, който бе закрит на 9 септември 2016 г., тук са тези юноши от последната плът на плътта на моя ЦСКА. Аз не казвам, че това е ПФК ЦСКА АД, но в никакъв случай не е нещо друго, освен онова, което е последното от него. Поради тази причина съм тук, заради романтиката и истината“.

Това заяви в интервю за „Спорно за спорта“ Димитър Ангелов-Дучето при победата на ЦСКА 1948 с с 2:0 над БМ Спорт в мач от Областната група.

„Нашата държава е велика с историята си, но бе съсипана от тези, които управляват последните 25 години. Нашият клуб го няма по една единствена причина – защото онова, което съсипа държавата, има и корен на стадион „Българска армия“.

Аз не се боря – аз се моля тази сган час по-скоро да стане поданик на друга държава, служител на други интереси зад нашата граница. Само децата, само новата генерация, любовта и истината, могат да спасят родината и моя клуб“.

Дучето е категоричен, че „онзи, другият клуб“ няма бъдеще. Колко са тези много цесекари, които припознаха този клуб, колко са тези на стадиона, репликира той с въпрос.

„Няма разделение сред феновете, всеки решава сам за себе си. Аз съм тук, където съм решил. Ако на последния мач на „Българска армия“ е имало 3-4000, къде са останалите 32 хил.“, попита още той.

Вижте цялото интервю с него във видеото:

Вижте също

На Мондиала: Свалки и секс туризъм в големи дози – бразилец и рускиня демонстрират. ВАР прати треньор на Иран в болница

Въпреки предупрежденията към руските жени да се въздържат от интимни контакти с чужденци по време …