неделя , 18 ноември 2018
Начало / Код 11-13 / Доц. Милен Михов от „Обединени патриоти“: Протестите за Пирин вече са политически. Очаква се пилотен проект за доброволна казарма

Доц. Милен Михов от „Обединени патриоти“: Протестите за Пирин вече са политически. Очаква се пилотен проект за доброволна казарма

„В последно време протестите за Пирин не се водят на екологични, а на други теми. Поставят се въпроси за концесионери, за концесионни такси – изключително важни въпроси, но те не засягат Пирин и екологията. Очевидно има развитие на проблема от екологически към политически, оставяйки редица други въпроси“, заяви доц. Милен Михов. Депутатът от ПГ „Обединени патриоти“ коментира в студиото на Би Ай Ти актуалните политически теми в страната.

Във връзка с внесения тази седмица вот на недоверие на БСП срещу ГЕРБ, той посочи, че обвиненията на левицата срещу управляващите са доста общи и се позовават на секретен доклад. По думите му, самите вносители си дават сметка, че този вот няма мине.

„Корупцията е обществено недопустима и затова всяко обвинение в корупция трябва да има име, фамилия и адрес, изобщо конкретика“, категоричен е Михов.

Според него, не е вярно, че патриотите ще подкрепят Истанбулската конвенция и нов превод едва ли ще доведе до ново тълкувание на категориите, които са в оригиналния текст на документа.

Той изрази надежда, че в края на годината ще тръгнат пилотните проекти за доброволната военна служба, оповестена вчера от вицепремиера и министър на отбраната Красимир Каракачанов.

Целия разговор вижте във видеото, а още от Код 11-13 – ТУК.

Вижте също

Финансовият журналист Кузман Илиев: Паниката на „Уолстрийт“ от вчера е симптом за това колко много напрежение има на пазарите

Какво се случва след паниката от вчера заради сриването на „Уолстрийт“? Може ли да се …