четвъртък , 19 юли 2018
Начало / Код 11-13 / Доц. Милен Михов: Нападението в Асеновград е организирано убийство

Доц. Милен Михов: Нападението в Асеновград е организирано убийство

Ситуацията в Асеновград коментира доц. Милен Михов от Обединените патриоти. В студиото на КОД 11-13 той сравни нападателите с организирана престъпна група.

„Аз мисля, че правозащитните органи са повдигнали най-мекото обвинение. Това не е хулиганство, това е организирана престъпна група с цел отнемане на човешки живот. И тези заловени, а може би има и други, трябва да бъдат съдени с цялата строгост на закона“, каза Михов.

Михов заяви, че вицепремиерът Валери Симеонов е отложил планираните си ангажименти и пътува за Асеновград.

„Да се обединят няколко човека, да се въоръжат и да нападнат групово деца и родители в болнично заведение, не може да се определи по друг начин освен като организация за убийство. В този смисъл, надявам се г-н Валери Симеонов да представи тези въпроси в качеството си на вицепремиер. Съществува паралелна държава и тя е в циганските гета“, допълни Михов.

Депутатът от Обединени патриоти коментира скандалите с НДК и шведските изтребители, както и законопроекта за защита на българския език.

Подробности, вижте във видеото.

Вижте също

Финансовият журналист Кузман Илиев: Паниката на „Уолстрийт“ от вчера е симптом за това колко много напрежение има на пазарите

Какво се случва след паниката от вчера заради сриването на „Уолстрийт“? Може ли да се …