петък , 20 юли 2018
Начало / Хайд Парк / Дончева: Войната с „Емко“ е израз на желанието на Пеевски, падишаха Борисов и Доган да приберат големите хапки от КТБ

Дончева: Войната с „Емко“ е израз на желанието на Пеевски, падишаха Борисов и Доган да приберат големите хапки от КТБ

„Те искат собствеността на „Дунарит“ и са изключително нервни, защото частните акционери в дружеството си прехвърлят акциите в дружеството, на когото искат, а не на когото иска падишахът. Искат да вземат договорите на частната „Емко“, които се изпълняват в Трявна и Монтана, за да ги дадат на държавното дружество, което се контролира от адвокати, близки до адвокатите на Пеевски. Действията на министъра са незаконни от А до Я и трябва да имат своите последици и аз сигурна, че във времето ще имат“, каза лидерът на „Движение 21“ Татяна Дончева в предаването „Хайд парк“, по повод отнемането на лиценза на „Емко“ и нахлуването на НАП и полицията във военното предприятие.

Дончева добави, че сделките за милиони на частните „Емко“ и „Дунарит“ са апетитни хапки, които правителството се опитва да предостави на Делян Пеевски.

Лидерът на „Движение 21“ коментира модела „Батко и братко“ в Габрово, като посочи, че масово кметовете, областните управители и общинските съветници в общината са завършили средно образование с 3 и разкри още пикантни схеми по роднинска и приятелска линия.

„Напоследък нарязаха за скрап тролеите – най-екологичния транспорт, но да не забравяме, че политикът от ГЕРБ Цветомир Михов има станция за метан, за това общината трябва да има маршрутки на метан. Тези хора са безочливи, поведението на всички структури на ГЕРБ говори за едно: ако извадят един нормален аршин за Делян Добрев, това ще се случи за всички“, коментира Дончева.

Коментарът на Татяна Дончева за скандала с изтребителите, изборът на нов шеф на ВСС и защо президента върна кандидатурата на Чолаков, вижте във видеото.

Вижте също

Татяна Дончева: Акцията срещу кмета на Септември е продуктово позициониране на новия антикорупционен орган. Гейското лоби в България е достатъчно мощно, за да прокара Истанбулската конвенция

Защо акцията на спецпрокуратурата срещу кмета на Септември Марин Рачев беше толкова грандиозна? На този …

Един коментар

  1. Don4eva e mnogo to4na. Ostava da prestane da se prehlasva po Putin i dori za men 6te e izbiraema.