неделя , 24 юни 2018
Начало / Предавания / Просто Диков / Домът в Елин Пелин – манипулации и факти

Домът в Елин Пелин – манипулации и факти

В рубриката „Срещу течението“ намира място казусът с дома за стари хора в Елин Пелин. Всички факти и манипулации по темата нищят адвокат Илиян Василев и архитект Мария Диамандиева.

В разговора се включиха с разказ от първо лице обитателят на хосписа Димитър Чешмеджиев, журналистката Юлиана Методиева и директорката на хосписа д-р Йорданка Неферова.

Преди дни прокуратурата и МВР влязоха в дома след сигнал на един от обитателите му, че го държали против волята му, упоявали го и го карали да прехвърля имуществото си. Според разказа на възрастния мъж – Димитър Чешмеджиев, след като постъпил в хосписа, го упоявали и му давали много лекарства. Той разказа, че поискали от него да подпише някакви документи. Не помни дали го е направил. Усъмнил се, че е жертва на измама и позвънил в полицията.

Вижте също

Надежда всяка оставете: Даниел Кадик – безпощаден разрез на ситуацията в България и правителственото разхищение на държавни пари

Директорът на Фондация „Фридрих Науман“ за Югоизточна Европа  Даниел Кадик отпечата трето издание от поредицата …

2 коментара

 1. Никола Михов

  „ДОКТОР НЕФЕРОВА , ЦЯЛА ФРАНЦИЯ Е С ВАС ! “ ??!!!

  БАУ,УУУ, Франция, че пък и цялата ??!!!

  Този преди мен,подписал се като Иван Горанов, БАЯ СЕ ПОУВЛЯКАЛ/ МНОГО СЕ Е ПРЕСТАРАЛ.

 2. БРАВО , ГОСПОДИН ДИКОВ !!!

  ЕДИН ИСТИНСКИ ЖУРНАЛИСТ ДА ПРОУЧИ РЕАЛНОСТТА ! ВЪПРОСНАТА ДОКТОРКА СПАСИ БАЩА МИ ДВА ПЪТИ И БЛАГОДАРЕНИЕ НА НЕЯ БАЩА МИ ЖИВЯ 6 ГОДИНИ В ДОМА В БАНКЯ !

  ДОКТОР НЕФЕРОВА , ЦЯЛА ФРАНЦИЯ Е С ВАС ! ГОСПОД С ВАС ! БЛАГОДАРЯ ВИ ОТ ВСЕ СЪРЦЕ И БЛАГОДАРЯ НА ГОСПОДИН ДИКОВ ЗА ИНТЕРЕСА !