вторник , 19 юни 2018
Начало / Предавания / еМисия България / До Китай и обратно – как пътуването променя живота

До Китай и обратно – как пътуването променя живота

Пътуването до Китай променя живота на Светослав Димитров – как е станало това, разказа самият той в еМисия България.

След случайна среща в Женева с китайско момиче, която го кани на гости, Светослав решава да предприеме далечното пътуване със свой приятел.

Какво се случва там, какви са китайците и техните порядки, каква е храната им, какви са градовете, мръсен ли е въздухът в тях и каква е платформата „Как пътуването промени живота ми“ – чуйте в целия разговор:

Вижте също

Ексклузивно по Би Ай Ти: Евродепутатката Ска Келер, която провокира Бойко Борисов да се обяви за „зелен човек“, разкри как ще помогне за казуса с Пирин

Евродепутатът и съпредседател на парламентарната група на Зелените – Европейски свободен алианс в Европейския парламент, …

3 коментара

 1. Много добро интервю, Светльо ! Толкова интересно разказваш, че водещата и падна ченето и неспира да те гледа :))

  Наистина си избрал интересен материал да споделиш за тези 15 минути, който доста добре описва живота и културата на китайците. За жалост си прав, че самата обстановка и мащабите са неописуеми…просто трябва да се види.

  П.С. Само искам да добавя нещо, което мен много ме впечатли и го няма при нас, как вечер след работа, хората се събират на площадите изкарват проектори и тонколони и танцуват в редици. Някои по-млади пък карат ролери или танцуват по-двойки.

 2. Павел С

  Водещия пълен аматьор.

 3. Благодаря за поканата, BIT,

  Надявам се, че моят очерк ви е харесал.

  Желая много професионални успехи.

  Поздрави,
  Светослав