вторник , 20 март 2018
Начало / Предавания / еМисия България / Дни преди началото на форум КЛЮЧ – какво да очакваме

Дни преди началото на форум КЛЮЧ – какво да очакваме

Остават три дни до началото на Форум КЛЮЧ на 9 април. Екипът ни свърши страшно много работа и очакваме страхотно събитие. 450 са регистрираните само в публиката, които ще слушат и задават въпроси на КЛЮЧарите.

Тоа разказа в еМисия България дни преди събитието неговият организатор Александър Куманов.

Философията ни е да покажем, че в тази страна могат да се случват хубави работи – дело на – както ние ги наричаме – „самостоятелни бойни единици“, казва той.

По думите му повечето млади хора у нас имат нужда от разтърсване, за да се захванат с някаква своя кауза, но една друга част имат нужда да дават.

„Не съм сигурен колко днешните млади са различни от вчерашните. Това, което можем да направим, е да наситим пространството с вдъхновяващи примери, които мотивират и чийто резултат може да се пипне“.

В студиото гостува и Кристалин Чавдаров, един от участниците във форума, който се включва в него за пръв път.

Освен на две други компании, Чавдаров е създател и на организацията „Аз мога – тук и сега“, за която смята да разкаже по време на презентацията. Тя ще е много лична огромна история за това, което правя последните шест години, обяснява той.

„Аз мога – тук и сега“ е насочена към младите хора и учениците, като организира различни инициативи, сред които Националното състезание по информационни технологии, информатика и визуални изкуства, „Поход на вдъхновителите“ и „SUPERлятна академия“.

„В малките населени места има ужасно амбициозни хора, които губим, те просто заминават… Моята философия е не да искаме да връщаме младите от чужбина, а да ги вдъхновяваме да остават в България, да работят и успяват тук“, разказва Чавдаров. Чуйте разказа и на двамата:

Вижте също

Ексклузивно по Би Ай Ти: Евродепутатката Ска Келер, която провокира Бойко Борисов да се обяви за „зелен човек“, разкри как ще помогне за казуса с Пирин

Евродепутатът и съпредседател на парламентарната група на Зелените – Европейски свободен алианс в Европейския парламент, …

Един коментар

  1. Как Вы считаете, поменяется ли цена на жилую недвижимость в Нашем городе в этом году, и если да, то почему? При покупке квартиры стоит ли обращять внимание на следующие факторы, какую ответственность будет нести компания в случае потери права собственности?