неделя , 18 ноември 2018
Начало / Предавания / еМисия България / „Дивайн“ – една изцяло дамска рок група

„Дивайн“ – една изцяло дамска рок група

Те са Деси, Тина, Бенджи, Яна, Ирина и Живка, но почитателите им ги познават повече като дамската поп рок група „Дивайн“.

Момичетата се събират преди седем години като на шега. Групата трябва да помогне на Деси за важен изпит в университета. Оттогава съставът и е променен, но си остава изцяло дамски.

Макар да са много различни като темперамент и че харесват различни стилове, момичетата са свързани от силно приятелство. Това обаче понякога пречи на репетициите, казват те с усмивка.

Въпреки това приемат работата в групата съвсем сериозно. Сериозни са и феновете, които са ги слушали на почти всички големи фестивали в страната.

Най-голямата сцена, на която са свирили „Дивайн“ обаче е в Струмица, Македония, където са ги аплодирали 80 хил. души. Това е и техният стимул да продължават напред.

Само преди седмици момичетата представиха пред публика и първата си авторска песен – You make me. Автор на музиката и текста е Ирина, а аранжиментът е на цялата група.

Вижте момичетата от „Дивайн“ и чуйте какво ги събира и вълнува в репортажа на колегата ни Кремена Николова:

Вижте също

Ексклузивно по Би Ай Ти: Евродепутатката Ска Келер, която провокира Бойко Борисов да се обяви за „зелен човек“, разкри как ще помогне за казуса с Пирин

Евродепутатът и съпредседател на парламентарната група на Зелените – Европейски свободен алианс в Европейския парламент, …