събота , 23 юни 2018
Начало / Спорно за спорта / Станислав Манолев: Мечтата на Гриша Ганчев бе да вземе ЦСКА. Стари хора от „Левски“ говорят глупости

Станислав Манолев: Мечтата на Гриша Ганчев бе да вземе ЦСКА. Стари хора от „Левски“ говорят глупости

„Важно бе да спечелим този мач. „Монтана“ няма какво да търси, нашите момчета правят грешки пред гола“ – коментира легендата на ЦСКА Димитър Пенев по повод победата на ЦСКА-София над „Монтана“.

„Всичко зависи от самите състезатели. Те трябва да са трудолюбиви и да са амбициозни. Десетки футболисти са играли в този отбор и името трябва да се защитава. Може да пада, може и да бие, но амбициите на отбора и на ръководството е да се преследват високите цели. А те са само първото място“ – споделя почетният президент на клуба.

От своя страна, футболистът Станислав Манолев също сподели, че е доволен от състоянието на отбора и от спечелената победа:

„Три точки са, дали ще спечелим с 1:0 или с 10:0, все са три точки. Радостното е, че си взехме точките и чакаме другия мач. Имахме доста положения, изпуснахме шест-седем чисти голови положения, но това е футболът. Не мога да коментирам тактическата дисциплина на отбора, това е работа на треньора“, коментира Манолев.

„Всеки път гледам да помагам на момчетата, имам повече опит, играл съм в чужбина. Колективът е супер, след като има резултати, а те са най-важните. Не може 30 човека в отбора да са братя. Нормално е – идват нови момчета, трябва да се проспособят, да научат и езика“, поясни футболистът.

„Вече преживяхме загубата от „Левски“. Ние играем мач за мач, като нашата цел е да играем в Лига Европа. За титлата, не мога да коментирам, много са точките, но на края на сезона ще видим къде ще бъдем“, сподели той.

„Работил съм с Гриша Ганчев преди, работя и сега. Мечтата му беше да си вземе ЦСКА и той си го взе. Не смятам, че ЦСКА може да има по-добър собственик от него“, каза още Манолев.

„Стари хора от „Левски“ говорят глупости. Не мога да ги разбера тия хора. Какво говорят -„Не е ЦСКА, „Литекс“е“. Ето това е емблемата. Като не е ЦСКА, защо идват толкова хора по дербитата? ЦСКА-Левски е дербито на България, който каквото иска да говори. Някакви треньори, някакви стари хора, не ги познавам даже, казват това не е ЦСКА. Добре, а кое е ЦСКА?“, попита той.

Вижте също

На Мондиала: Свалки и секс туризъм в големи дози – бразилец и рускиня демонстрират. ВАР прати треньор на Иран в болница

Въпреки предупрежденията към руските жени да се въздържат от интимни контакти с чужденци по време …