събота , 22 юли 2017 София: +359 2 967 6554 | Чикаго: +1 (847) 616-6485
Начало / Предавания / еМисия България / Димитър Иванов от Швейцария: Посланието на Валери Симеонов е национално предателство
IVANOV_DIMIT картинка 4

Димитър Иванов от Швейцария: Посланието на Валери Симеонов е национално предателство

Посланието на Валери Симеонов е брутално, но е хубаво, че е директно, че той изрично е потвърдил, че застава зад тези думи. Разбира се, той ще носи отговорност пред 1,5 млн. български граждани в чужбина и всички сънародници в Българи, защото това отново е национално предателство. Не може да ни нарича псевдосънародници – няма такъв термин и това е забранена дума за всички политици в България.

Това коментира сънародникът ни Димитър Иванов във включване от Швейцария по повод писмото на съпредседателя на Патриотичния фронт Валери Симеонов до българка в Ню Йорк. В писмото Симеонов пише: „Както на Вас никой не Ви пречи да уредите личния си живот както намерите за добре, така не ни се мотайте в краката, когато се опитваме да намерим решение на 25-годишни проблеми, сътворени от безродни политици и безродни капризнечещи псевдосънародници.“

„Най-лошото е, че казва, че 25-годишни проблеми се опитват да се решат. Г-н Симеонов, от ефира на Би Ай Ти си позволявам директно да говоря на Вас – проблемите са от 50-те години на миналия век. Това са концепции, които са развити от ДС и БКП, и Вие продължавате да поддържате концепции за разделение на българската нация“, каза още Иванов.

Той подчерта, че има нужда от смяна на политическата класа в България.

Димитър Иванов коментира и възможността българите да си вадят свидетелство за съдимост и в чужбина.

Той бе категоричен, че за 16 години извън България не му е трябвало да си извади подобен документ.

„Истината е, че развитият свят не разчита на свидетелства, които са издадени от нашата съдебна система“, подчерта Иванов.

Вижте също

koli

Бъдещето на автомобилната индустрия е в електромобилите

Възможно ли е бъдещето днес? Националният доверителен екофонд отпусна 1 милион и 300 хиляди лв …