петък , 21 октомври 2016 София: +359 2 967 6554 | Чикаго: +1 (847) 616-6485
Начало / Предавания / еМисия България / Димитър Иванов от Швейцария: Посланието на Валери Симеонов е национално предателство
IVANOV_DIMIT картинка 4

Димитър Иванов от Швейцария: Посланието на Валери Симеонов е национално предателство

Посланието на Валери Симеонов е брутално, но е хубаво, че е директно, че той изрично е потвърдил, че застава зад тези думи. Разбира се, той ще носи отговорност пред 1,5 млн. български граждани в чужбина и всички сънародници в Българи, защото това отново е национално предателство. Не може да ни нарича псевдосънародници – няма такъв термин и това е забранена дума за всички политици в България.

Това коментира сънародникът ни Димитър Иванов във включване от Швейцария по повод писмото на съпредседателя на Патриотичния фронт Валери Симеонов до българка в Ню Йорк. В писмото Симеонов пише: „Както на Вас никой не Ви пречи да уредите личния си живот както намерите за добре, така не ни се мотайте в краката, когато се опитваме да намерим решение на 25-годишни проблеми, сътворени от безродни политици и безродни капризнечещи псевдосънародници.“

„Най-лошото е, че казва, че 25-годишни проблеми се опитват да се решат. Г-н Симеонов, от ефира на Би Ай Ти си позволявам директно да говоря на Вас – проблемите са от 50-те години на миналия век. Това са концепции, които са развити от ДС и БКП, и Вие продължавате да поддържате концепции за разделение на българската нация“, каза още Иванов.

Той подчерта, че има нужда от смяна на политическата класа в България.

Димитър Иванов коментира и възможността българите да си вадят свидетелство за съдимост и в чужбина.

Той бе категоричен, че за 16 години извън България не му е трябвало да си извади подобен документ.

„Истината е, че развитият свят не разчита на свидетелства, които са издадени от нашата съдебна система“, подчерта Иванов.

Вижте също

GEORGI_MARKOV картинка

Георги Марков в спомените на колегата му в Би Би Си Питър Юдел

Питър Юдел е бивш журналист от Би Би Си, който между 1971 и 1973 г. …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *