понеделник , 16 юли 2018
Начало / Предавания / Просто Диков / Диков до стената: Зрителски въпроси, мнения и коментари

Диков до стената: Зрителски въпроси, мнения и коментари

В редовната рубрика „Диков до стената“ зрители и тази седмица се включиха с въпроси, мнения и коментари.

„Винаги съм вярвал във вашата сила на журналист“, започна първият зрител – „бих желал да попитате Рамадан Аталай и Мустафа Карадайъ като българи ли се приемат или като турци“, каза още той.

Втора зрителка помоли журналистът Сашо Диков да провери твърдението, че оградата по границата с Турция се изгражда с 5 км. навътре в наша територия.

„По принцип, в сегашната ни история след демокрацията никой не е гласувал за правителство, а против. Ние сме тук от 6 години, регистрилали сме за изборите и се чудим за кого да гласуваме като всички са едни и същи. На 53 години съм и не зная за кого да гласувам, не виждам алтернатива“, каза зрител, който се обади от Англия.

защо никой не си направи труда да вземе интервю от …

Друга зрителка коментира, че нито един журналист не е проверил твърдението на съдия Румяна Ченалова, че Бойко Борисов е купил къща на своя любовница в Барселона. НА думите ѝ, Сашо Диков отвърна, че лично е питал премиера, а като отговор е получил – „ако намерят къщата в Барселона, да я вземат“.

Друга зрителка сподели впечатлението си, че рубриките в предаванетоса изключително находчиви. Тя отбеляза още предаването на седемте турски граждани на Турция е предателство към човешкото достойнство.

Пореден зрител пък се развълнува от темата дали Николай Бареков, който бе гост на Диков, е поставил условие да не се коментират познанията му по английски език.

Многи хубава телевизия, но сте сам. Това е единствената независима телевизия в България“, похвали медията и водещия друг зрител.

 

Вижте също

Надежда всяка оставете: Даниел Кадик – безпощаден разрез на ситуацията в България и правителственото разхищение на държавни пари

Директорът на Фондация „Фридрих Науман“ за Югоизточна Европа  Даниел Кадик отпечата трето издание от поредицата …