вторник , 19 юни 2018
Начало / Предавания / Просто Диков / „Диков до стената“ – вашите въпроси, коментари и мнения

„Диков до стената“ – вашите въпроси, коментари и мнения

В традиционната рубрика „Диков до стената“ зрители имаха възможност да се включат на живо в предаването „Просто Диков“ и да задават въпроси, да изказват мненията си и да коментират актуални теми.

Зрител поздрави Диков с Новата година и пожела на телевизията нови студиа в Япония, Тибет, в Африка и Индонезия. Той говори за масони, поздрави политиците по света и коментира снимките на директора на столичното 51 СОУ „Елисавета Багряна“.

„365 млн. са били похарчени за по-добра администрация и по-добра съдебна система, а резултатът е нулев“, заяви следващата зрителка. Тя определи това като цинизъм.
Следващата зрителка се обади във връзка с референдума. „Как мога да се откажа от моето „Да“ за мажоритарния вот? След като ГЕРБ го иска, значи не е хубаво за хората“, заяви зрителка в ефира на „Просто Диков“.

„5 години наричахме Плевнелиев президент. Прокуратурата трябва са се самосезира за национално предателство и държавна измяна“, смята зрител.

Зрителка попита защо не е имало предварително информация и разяснение за референдума. По думите й, ако е имало информация по-рано, е имало възможност да се претеглят плюсовете и минусите. Зрител, който работи в АЕЦ „Козлодуй“, поиска Диков да попита политиците, които са му на гости не ги ли е страх, че тези кражби няма да се върнат на техните внуци и деца. „Отнеха нашите младини, сега се опитват и на внуците. Не ги ли е страх от Бог като знаят, че всичко на този свят се връща“, коментира зрителят.

Чуйте всички зрителски коментари и обаждания в предаването „Просто Диков“ в следващото видео:

Вижте също

Надежда всяка оставете: Даниел Кадик – безпощаден разрез на ситуацията в България и правителственото разхищение на държавни пари

Директорът на Фондация „Фридрих Науман“ за Югоизточна Европа  Даниел Кадик отпечата трето издание от поредицата …

Един коментар

 1. Дървосекачът

  Е тегаво с тез телефонности, г-н Диков…едно че времето Е лимитирано, второ – тея комуникации ‘осигурени’ от ‘наште’ са Винаги знаете-какви, …а и Е соленичко….
  Тогава-ли ?! – Елементарно !, рязкоУскоряване на Резултатността :
  – Осигурете Форма(т) за събиране Мнения/Въпроси (и т.н.) която да е ТоталноПублична (Всъщност – ето Ви текстовете Тук виа коментарите)
  – ги Слагайте на екран (слайд ?…pool ? …query ?) и то С отговорите/развитията-им когато Сте в Реално време …и то Така че да се Гласуват (точкуват) от Всеки (онлайн) като Резултатът – ТоталноПубличен
  И ! – Всичко типтоп.
  (…пък НЕ подценявайте скайпирането де ;- )

  Успех !