сряда , 21 март 2018
Начало / Новини / Деца се загубиха в планината, и още от новините на Би Ай Ти на 25 юли

Деца се загубиха в планината, и още от новините на Би Ай Ти на 25 юли

10 деца и придружителите им се изгубиха в планината край село Варвара. Полицаи и пожарникари от град Септември са им помогнали. Всички са в безопасност.

Полицията все още издирва двамата мъже, които пребиха вчера на бул. „Драган Цанков” Валентина Механджийска и дъщеря й. Двете работят като нотариуси и бяха нападнати в гръб до кантората им от мъже с качулки. Все още не са ясни мотивите за побоя.

Работодателите не отстъпват за клас „прослужено време“ и днес ще имат спешна среща при премиера Бойко Борисов, която започва в този час в Министерския съвет. Според тях клас „прослужено време“ е дискриминационен спрямо младите служители. Синдикатите заплашиха с протести, ако добавката бъде премахната.

Днес излиза докладът на временната парламентарна комисия за Националния дворец на културата. Тя изяснява фактите за изразходването на средствата, дадени целево на НДК за българското председателство на Съвета на Европейския съюз.

Нова среща ЕС-Турция започва в Брюксел на фона на обтегнатите отношения. Целта е да се понижи напрежението след задържаните в Турция представители на академичните среди, журналисти и опозиционни политици.

Инцидентът в щата Южна Дакота е катастрофа, а не терористичен акт. Както ви съобщихме снощи в късната ни емисия новини, кола се вряза в група пешеходци.

Заради рекордните жеги, за първи път в историята италианските власти са принудени да спрат фонтаните във Ватикана.

Летище София е с най-бързо нарастващ трафик в Европа. Отличието е на престижното издание АННА АЕРО в категорията от 3 до 5 милиона пътници.

Вижте също

„Пирогов“ с оздравителен план от април – ще се съкращават дублиращи клиники, но не и персонал

Министерството на здравеопазването представи на ръководството на „Пирогов” плана за финансово оздравяване на лечебното заведение. …