вторник , 20 ноември 2018
Начало / Предавания / Просто Диков / Делян Добрев: Опетнен съм от лъжите на Йончева, оставката ми е начин това да спре

Делян Добрев: Опетнен съм от лъжите на Йончева, оставката ми е начин това да спре

Председателят на парламентарната енергийна комисия и министър от ГЕРБ Делян Добев днес е подал оставка от всимки постове и напуска политиката. Пред нашата камера той коментира защо е подал оставка „Направих го заради лъжите, които се сипят по мой адрес вече цяла седмица. Самият аз , покрай мен и ГЕРБ бяхме опетнени от лъжите на г-жа Йончева .И ми се струва,че оставката е единственият вариант това да престане“, каза той пред медиите. И за пореден път натърти,че в община Хасково има само една първа братовчедка и на двама човека бил кум. „Всъщност проблемът с кмета на Хасково е друг. Той е,че този човек не взима самостоятелни решения, диктува му ги един червен бизнесмен“, каза Добрев.
Елена Йончева коментира оставката на Добрев така: „ГЕРБ пое своята политическа отговорност. Но трябва да кажа ,че те са знаели,за това ,че Хасково се е превърнало във феодално владение на г-н Добрев. Това не е атака срещу него, това е атака срещу моделът ГЕРБ в Хасково“.

Повече от Просто Диков – ТУК

Вижте също

Надежда всяка оставете: Даниел Кадик – безпощаден разрез на ситуацията в България и правителственото разхищение на държавни пари

Директорът на Фондация „Фридрих Науман“ за Югоизточна Европа  Даниел Кадик отпечата трето издание от поредицата …

Един коментар

  1. Ivan Koptchev

    Тая е нахална, но е и тъпа! Циркът продължава, ще е интересно!