понеделник , 19 март 2018
Начало / Спорно за спорта / Делегати от конгреса на БФС скочиха на Любо Пенев. Обясниха честно ли е преминало гласуването

Делегати от конгреса на БФС скочиха на Любо Пенев. Обясниха честно ли е преминало гласуването

Шест клуба от аматьорския футбол скочиха на Любо Пенев и отговориха обвиненията дали сред сред тях има клубове-фантоми.

„При подобно съотношение на гласовете не може да се говори, че е имало манипулиране на изборите…че хора от аматьорския футбол са били заплашвани“, категорични са делегатите.

Пред Би Ай Ти спортно-техническият директор на Академик 1947 Вихър Данчев, който е бил в комисията по преброяването на гласовете на Конгреса за избор на президент на БФС, заяви, че всичко е било напълно прозрачно.

„Кой може да ни каже на нас, хора на една достолепна възраст, че нещо трябва да се направ!? Никой! Каквото правим, го правим защото така смятаме, че трябва. За нас футболът е живот и животът е футбол. Борислав Михайлов е показал, че за него футболът е начин на живот, затова беше така масово подкрепен. „Боби Михайлов спокойно можеше в момента да е в Женева, да си работи в УЕФА и всяка седмица да си избира от кое първенство да отиде и да гледа мачове. Но той избра да остане тук, защото иска да помогне на своята страна. Смешно е да се говори за манипулации на този конгрес, предвид резултата, който се получи, каза още Данчев.

Вижте също

Осем полицаи в болница след меле в Лион. Френски ултраси наръгаха униформен в Билбао

Осем полицаи в болница – това е равносметката от сблъсъците преди двубоя в Лион между …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *