вторник , 19 юни 2018
Начало / Предавания / Честно Казано / Дъщерята на Татяна Титянова се оплакала от тормоз преди да почине в Лондон

Дъщерята на Татяна Титянова се оплакала от тормоз преди да почине в Лондон

Антоанета Титянова – сестрата на Татяна Титянова – легендарната телевизионна говорителка, която почина мистериозно, гостува в студиото на „Честно казано“. Тя разказа, че нейната племенница – Краси Иванова е била намерена мъртва в Лондон. Никой в България обаче няма официална информация за нейната смърт, а български медии вече нищят детайли около смъртта й.

„Никой не знае, че преди месец българска гражданка е намерена мъртва в Лондон. Това е голямата дъщеря на моята сестра. Тя беше ученичка в първи клас, когато почина сестра ми“, разказа Титянова.
Тя коментира публикациите в медиите. По думите й, никой в България вече цял месец няма никаква информация за смъртта на Краси Иванова.

„Аз научавам от вестника. Но вестникът вече знае моето мнение какво ще бъде“, коментира Титянова в студиото по повод заключение във вестник „Уикенд“, че Краси се се самоубила заради суицидни склонности във фамилията. Антоанета е категорична, че сестра й не се е самоубила.

В петък и в понеделник е подала молба до всички институции за информация за смъртта на племенницата си.

„На 10 май, преди да се случи това, тя ни потърси официално с молба. Каза, че е подложена на тормоз. Искаше да я чакаме на летището. Ремонтирах стаята, не съм я разпитвала за подробности, защото знаех, че ще ми разкаже“, сподели Титянова.

По думите й, Краси е имала забрана да напуска страната когато Корнажев е бил министър, но тя е напуснала. „Беше 4 години в Сирия, после 4 години в Ирак“, добави още тя.
„Тя беше убита, защото отказа да пренася наркотици“, заяви Антоанета Титянова за смъртта на сестра си.

Чуйте целия разговор с нея в следващото видео:

Вижте също

Коментарът на Люба Кулезич: Доброто съществува – бизнесмен подаде ръка на незрящата двойка Калина и Виктор да сбъднат мечтата си за бебе

Снощи в нашето студио гостуваха двама незрящи влюбени. Калина и Виктор дойдоха с двете си …

Един коментар

  1. Гинка Димовска-Гаши

    Извинете ме, но статията е написана толкова объркано, че ако не се гледа интервюто, няма как да стане ясно за какво става въпрос. Надявам се случаите, защото те са повече от един, да бъдат разнищени от тази невероятна журналистка, а г-жа Антоанета Титянова да намери отговорите на своите въпроси.