сряда , 20 юни 2018
Начало / Предавания / Просто Диков / Държавата според Стажанта

Държавата според Стажанта

Веднага ще подкрепя думите на премиера Бойко Борисов в Сандански, който каза, че комисията, създадена да проучва дали Русия и Турция се месят във вътрешната политика на България – само вреди. Да, това е точно така. Само че, г-н Борисов, къде спа, когато неговата парламентарна група е гласувала за такава комисия? И аз смятам, че в този критичен момент за България, да се пъчим и да показваме мускулчета на Турция и на Русия, ми се струва крайно глупаво и нелепо.

Така започна седмичния си коментар си по актуални теми водещият Сашо Диков.

„Казах му и пак ще му казвам на Бойко Борисов – ако иска да му повярват, поне малко нормално мислещи хора, той трябва да даде личен пример за борба с нередностите. Първо, трябва да каже кой му е изпратил емблематичния есемес, а не да казва, че е Яне Янев. Би трябвало да жертва и Петър Москов, защото когато му казах на Борисов, че той контрабандно внася и изнася лекарства и лъже, аз имам доказателства за това“, продължи Диков коментара си.

Вижте също

Надежда всяка оставете: Даниел Кадик – безпощаден разрез на ситуацията в България и правителственото разхищение на държавни пари

Директорът на Фондация „Фридрих Науман“ за Югоизточна Европа  Даниел Кадик отпечата трето издание от поредицата …